30.04.2017

Un preparat perfect si rapid pentru un pranz sau o cina delicioasa. Salvati reteta si s-o faceti cat mai curand😊.


Daca probati reteta mea de Ciocanele de pui cu ciuperci la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
4

23.04.2017

Un tort racoros si usor de preparat. Puteti folosi orice fructe... din compot, din congelator sau fructe de sezon. Recomand cu drag reteta!

Daca probati reteta mea de Tort cu iaurt, frisca si fructe, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

16.04.2017

O ciorba delicioasa care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra in ziua de Paste. Recomand cu drag sa o faceti si voi!💜


Daca probati reteta mea de Bors de miel, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

6

15.04.2017

Drobul meu nu este inecacios, are o culoare frumoasa, este suculent si delicios. Urmasi pasii din reteta si o sa aveti pe masa de Paste un aperitiv absolut minunat💚.

Daca probati reteta mea de Drob de miel  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
17

O prajitura delicioasa si satioasa care se prepara relativ usor. Recomand cu drag si aceasta reteta, este printre preferatele mele!❤
Daca probati reteta mea de Prajitura cu foi de napolitana, nuca si rahat  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.  
0

14.04.2017

O friptura cu o aroma deosebita, frageda si delicioasa. Recomand reteta cu drag! Este cea mai buna friptura de miel pe care am facut-o pana acum!💜💜


Daca probati reteta mea de Friptura de miel aromata si frageda, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata💙.

10

13.04.2017

Un tort simplu si delicios pe care l-am facut acum 2 ani. Nu a fost chiar reusit ca si aspect, dar gustul a fost minunat. Recomand cu drag reteta💜!

Daca probati reteta Tortului Diplomat(de Pasti), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v- aplacut. Reteta de inspiratie aici. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste invata.

0

Din pacate nu am facut poze din timpul prepararii, insa am vrut din toata inima sa impartasesc  cu voi si aceasta reteta...este o friptura frageda, aromata si delicioasa!



Daca probati reteta mea de Friptura frageda de miel (in bait), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!

2

Blaturi subtiri de pandispan si crema densa de ciocolata ...combinatia perfecta! Recomand reteta cu mult drag!

Daca probati reteta mea de Tort Dobos, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
    
0

12.04.2017

Prajitura/Pasca fara aluat este reteta de prajitura/pasca rapida, delicioasa si aromata....a devenit preferata familiei mele! 💜  Garantat o sa va placa💜!


Daca probati reteta mea de Prajitura/Pasca fara aluat sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.  
34

02.04.2017

Ador aceste ciocanele de pui, crocante la exterior si suculente in interior.... reteta usoara si delicioasa. Imi doresc tare mult sa o incercati, si sa devina preferata voastra💜.

Daca probati reteta mea de Ciocanele de pui in crusta crocanta sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.
0