31.03.2017

Mi-a fost pofta si le-am facut...au fost delicioase. Stiu ca v-am facut si voua pofta si in curand o sa le faceti, nu-i asa? 😊 

Daca probati reteta mea de Minciunele(uscatele), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
0

27.03.2017

Se prepara rapid, este aspectuos si delicios. Puteti folosi iaurt cu diferite arome, se pot adauga fructe din compot sau fructe de sezon.💜

Daca probati reteta mea de Tort cu crema de iaurt si frisca, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste invata💜.

11

25.03.2017

Mi-a fost dor de-o ciorba de salata, asa ca am facut-o ...a iesit o bunatate! Recomand cu drag sa o faceti si voi.❤

Daca probati reteta mea de Ciorba de salata verde si afumatura, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

0

O reteta ieftina, usor si rapid de facut cu reusita garantata. O recomand cu drag! Cornuletele ies fragede de se topesc in gura💜.

Daca probati reteta mea de Cornulete fragede  de post  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

54

19.03.2017

Spaghetele sunt usor de preparat, sunt hranitoare si tare bune. Le-as manca de trei ori pe zi si tot nu ma satur de ele😊😅.

Daca probati reteta mea de Spaghete cu sos de carne tocata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
28

18.03.2017

Prepararea bomboanele Raffaello este o joaca de copil❤.  Se prepara in maxim 30 de minute si sunt absolut delicioase....se topesc in gura! Dispar de pe platou cat ai clipi😉💜. 

Daca probati reteta mea de Bomboane Raffaello, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata💜.
9

17.03.2017

Cu umplutura de mere sau dovleac, aceste placintele cu foi subtiri din comert sunt desertul rapid si bun pe care il prepar atunci cand timpul nu-mi permite sa stau prea mult in bucatarie. Sper sa le faceti, si sa va placa asa cum ne plac noua💚. 

Daca probati reteta mea de Placintele rapide cu dovleac, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

14.03.2017

Fara adaos de grasimi, dar gatita la cuptor, a iesit o tocanita foarte buna si gustoasa. Cu castraveciori murati a mers de minune💛.

Daca probati reteta mea de Tocanita de cartofi, morcovi si puiva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

12.03.2017

Nu mai facusem de mult aceasta bunatate de prajitura si m-am gandit sa o repet si sa impartasesc reteta si cu voi. Este o prajitura cu ingrediente la indemana oricui, o prajitura care se prepara usor, iar rezultatul este divin. O prajitura delicioasa si frageda. V-o recomand din tot sufletul.💛

Daca probati reteta mea de Prajitura cu nuca si gem sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
4

10.03.2017

Ciorba radauteana este una delicioasa asemanatoare cu ciorba de burta. Noi o facem des pentru ca ne place tare mult....recomand cu drag sa o faceti si voi!💜 

Daca probati reteta mea de Ciorba radauteana, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
11