26.02.2017

Gogosile turnate cu iaurt sunt pufoase si aromate, se fac foarte usor, rapid si sunt foarte gustoase. Perfecte pentru un desert rapid si delicios!😊
Daca probati reteta mea de Gogosi turnate cu iaurt  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
30

Pentru aceste sarmalute am folosit frunze de vita potrivite ca marime(cat palma). Carnea a fost bio(porc crescut la tara) si sarmalutele au iesit super delicioase😋.

Daca probati reteta mea de Sarmalute in frunza de vie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤.
0

21.02.2017

Un preparat perfect pentru masa de pranz. Este delicios chiar daca pulpele de pui nu sunt prajite...am ales varianta "direct la cuptor"😉.

Daca probati reteta mea de Friptura de pui cu piure de cartofi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

20.02.2017

Pielea crocanta, carnea frageda si suculenta...un deliciu! Recomand reteta cu mult drag!
PS: puiul si cartofii nu vor iesi sarati...isi iau sare atata cat trebuie😉


Daca probati reteta mea de Pui si cartofi pe pat de sare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
0

Eu as numi-o "Regina" prajiturilor de post. Este o prajitura delicioasa, contine ingrediente ieftine, este spornica si tare buna. Recomand cu drag si aceasta reteta!❤

Daca probati reteta mea de Prajitura cu suc de rosii sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜. Daca va plac retetele mele, ma puteti urmari pe paginile de Facebook-Facebook.
20

19.02.2017

Cornuri pufoase si aromate, bune langa o ceasca de cafea sau lapte. Umplutura este la alegere💚.

Daca probati reteta mea de Cornuri bicolore, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Orice sfat sau sugestie primite de la voi sunt binevenite.
1

03.02.2017

Simple sau cu diverse umpluturi, sunt extrem de bune si satioase. De nenumarate ori, cu astfel de turte ne astepta mama cand veneam acasa...❤ 

Daca probati reteta mea de Turte cu urda si marar, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
0

01.02.2017

Inca una din prajiturile copilariei...se prepara relativ usor, doar ca necesita putin mai mult timp. Contine doua foi coapte pe dosul tavii, un blat pufos de pandispan si crema aromata de vanilie. Este spornica si delicioasa.💜


Daca probati reteta mea de Prajitura Televizor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste invata💜.
4

Pentru ca ne place pestele, azi am facut o pizza cu ton si porumb. Este o combinatie pe gustul nostru....sper din tot sufletul sa va placa si voua😊. 


Daca incercati reteta mea de Pizza cu ton, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
0