27.01.2017

Pizza cu coronita de carnati este o pizza putin altfel, dar foarte buna. Umplutura poate varia dupa gustul fiecaruia💛.


Daca probati reteta mea de Pizza cu coronita din carnati, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

Un desert fin, racoritor si foarte bun. Am preparat acest tort de Anul Nou(2017) si musafirii mei au fost foarte incantati💚.
Daca probati reteta mea de Tort After Eight, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

24.01.2017

Un desert rapid, deosebit de gustos, economic si spornic. Un desert pentru incepatori si nu numai.

Daca probati retea mea de Placinta cu branza dulce si stafide, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

23.01.2017

Mancarea de castraveti murati si carne de porc este o mancare simpla si gustoasa cu o aroma aparte. Daca nu ati preparat-o pana acum, v-o recomand cu mare drag💜. Se poate face si in varianta fara carne, si atunci avem un preparat gustos de post.

Daca probati reteta mea de  Mancare de castraveti murati cu carne de porc sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💙.
16

21.01.2017

Cand gatesc ciorba de burta sau diferite ciorbe la care folosesc doar galbenusul sau fac crema de vanilie, albusurile le pastrez in congelator pana se strang suficiente ca sa pot face un desert. Astazi le-a venit randul😉.

Daca probati reteta mea de Prajitura (guguluf) din albusuri si crema de ciocolata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

0

20.01.2017

Un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios. Se prepara rapid si este bun pentru orice ocazie.

Daca probati reteta mea de Tort cu crema de zahar ars si budinca, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

Simplu, rapid si delicios... un preparat care te cucereste pe loc. Recomand cu drag sa-l faceti si voi💜!

     


Daca probati reteta mea de Aripioare de pui cu cartofi si morcovi la cuptor , va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
10

02.01.2017

Un desert rapid, spornic si bun, ce contine ingrediente ieftine si la indemana oricui. Prepararea lui este o joaca de copil. Recomand cu drag si aceasta reteta! ❤


Daca probati reteta mea de Fursecuri rapide cu stafide, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
19