17.11.2017

Pilaf cu ciuperci


O mancare de post gustoasa,consistenta si sanatoasa. Se serveste alaturi de muraturi.
      
loading...
      Ingrediente:
  • o cana cu orez (cana de 250ml)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • un morcov mai mare
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu
  • 3-4 linguri ulei
  • vegeta(optional)
  • boia de ardei(optional)
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel verde



Aici gasiti reteta de PILAF CU CARNE DE PASARE

Mod de preparare:

Curatam si spalam legumele. Tocam cepa marunt si taiem ardeiul cubulete. Feliem ciupercile. Jumatate din morcov il taiem cubulete iar cealalta jumatate o dam pe razatoarea mica.
Incingem uleiul intr-o cratita si calim ceapa pana devine translucida. Adaugam pe rand, morcovul, ardeiul ,apoi ciupercile. Calim legumele pana scade tot lichidul lasat de ciuperci.Punem orezul spalat si scurs bine de apa. Lasam sa se caleasca 1-2 minute impreuna, apoi turnam 3 cani (cana de 250 ml ) de apa calda.






Adaugam vegeta, sare, boia si piper dupa gust.Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit cu capac. Din cand in cand amestecam usor ca sa nu se lipeasca. Cand orezul este aproape scazut oprim focul si il mai lasam un sfert de ora acoperit cu capac . Presaram partunjel verde tocat .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti mai multe RETETE DE POST.








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente