03.10.2017

Tocanita de pui

Sa va mai spun cat a fost de buna? ...Pai nu se vede?
      
loading...
Ingrediente:
  • un puisor (am avut de curte)
  • 2 cepe
  • ½ capatana de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei




                                             Aici gasiti reteta de OSTROPEL DE PUI.

Mod de preparare:
Puiul l-am parlit, l-am spalat si portionat.
Am incins uleiul intr-o cratita si am pus la prajit bucatile de pui bine scurse.
Cand s-au rumenit pe ambele parti le-am scos si in acelasi ulei am adaugat ceapa tocata marunt.  Am lasat-o cat sa se inmoiae, apoi am pus din nou carnita in cratita. Am turnat o cescuta de apa si am lasat sa fiarba acoperita cu capac.
Cand a fost bine patrunsa carnita am adaugat bulionul, pasta de ardei si usturoiul. Am potrivit gustul de sare si piper si in 7-8 minute tocanita a fost gata.
Am servit-o cu mamaliguta. Simplusi gustos, nu-i asa?
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE










loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente