03.10.2017

Tocanita de pui

Sa va mai spun cat a fost de buna? ...Pai nu se vede?
      
loading...


Ingrediente:
  • un puisor (am avut de curte)
  • 2 cepe
  • ½ capatana de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei




Aici gasiti reteta de OSTROPEL DE PUI.

Mod de preparare:
Puiul l-am parlit, spalat si portionat.
Am incins uleiul intr-o cratita si am pus la prajit bucatile de pui bine scurse.
Cand s-au rumenit pe ambele parti le-am scos si in acelasi ulei am adaugat ceapa tocata marunt . Am lasat-o cat sa se inmoiae ,apoi am pus din nou carnita in cratita. Am turnat o cescuta de apa si am lasat sa fiarba acoperita cu capac.
Cand a fost bine patrunsa carnita am adaugat bulionul ,pasta de ardei si usturoiul. Am potrivit gustul de sare si piper si in 7-8 minute tocanita a fost gata.
Am servit tocanita cu mamaliguta.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.

Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente