11.10.2017

Tocanita cu ciuperci si pulpe de pui dezosate

Un preparat rapid, satios si delicios, care contine ingrediente la indemana oricui. Recomand reteta cu mult drag😍!


Daca probati reteta mea de Tocanita cu ciuperci si pulpe de pui dezosate, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a palcut. Toate sfaturile,? sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste invata💛.
     
     Ingrediente:
  • 6 pulpe superioare de pui dezosate (500g)
  • 600 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura cu pasta de ardei si rosii
  • o cana suc de rosii 
  • boia de ardei
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 linguri de ulei
  • cateva fire de patrunjel



Mod de preparare:
Spalam pulpele de pui, le stergem cu hartie absorbanta si le taiem in fasii mai mari.
Incingem uleiul intr-o cratita, rumenim bucatile de pui, apoi le scoatem pe o farfurie.
Curatam ceapa, o spalam si o taiem solzisori mai mari. O adaugam in cratita in uleiul in care am rumenit puiul. O lasam 2-3 minute sa se inmoaie, apoi punem ciupercile taiate in felii si le calim 4-5 minute impreuna cu ceapa. Punem din nou in cratita bucatile rumenite de pui. Turnam o cescuta cu apa si adaugam pasta de ardei si sucul de rosii. Lasam sa fiarba acoperit partial cu capac aproximativ 20 de minute sau pana carnea si legumele sunt bine patrunse. Spre sfarsit adaugam usturoiul decojit si zdrobit si condimentam cu boia, sare si piper dupa gustul nostru. Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat. Te lingi pe degete si mai ceri o portie 😊😋!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca💜. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.








6 comentarii:

  1. Anonim4/2/19

    Buna seara!Am facut aceasta tocanita de ciuperci cu pulpe dezosate.Pur so simplu delicioasa,si satioasa�� O seara buna.Flori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Flori! Ma bucur tare mult ca a fost si pe gustul vostru. Te pup, o zi frumoasa sa ai!

      Ștergere
  2. Ciuperci și ceapa? Nu e o combinație bună, ciupercile se fac doar cu usturoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Cine a spus ca ciupercile se fac doar cu usturoi? :) Incearca reteta si mai vorbim :) ...iti doresc o zi frumoasa si iti multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  3. am niste pulpe dezosate.Nu stiam ce să fac cu ele. încerc rețeta. !

    RăspundețiȘtergere