11.10.2017

Tocanita cu ciuperci si pulpe de pui dezosate


Un preparat rapid si delicios, cu ingrediente la indemana oricui .
     
loading...
       Ingrediente:
  • 6 pulpe superioare de pui dezosate (500g)
  • 600 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura cu pasta de ardei si rosii(reteta aici)
  • o cana suc de rosii (reteta aici)
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare:
Spalam pulpele de pui, le stergem cu hartie absorbanta si le taiem in fasii mai mari.
Incingem uleiul intr-o cratita, rumenim bucatile de pui, apoi le scoatem pe o farfurie .
Curatam ceapa, o spalam si o taiem sozisori mai mari. O adaugam in cratita, in uleiul in care am rumenit puiul. O lasam 2-3 minute sa se inmoaie, apoi adaugam ciupercile taiate in felii si le calim 4-5 minute impreuna cu ceapa.




Punem din nou in cratita bucatile rumenite de pui.Turnam o cescuta cu apa si adaugam pasta de ardei si sucul de rosii. Lasam sa fiarba acoperit cu capac aproximativ 20 de minute. Spre sfarsit adaugam usturoiul si condimentam cu boia, sare si piper. Cand este gata presaram patrunjel verde tocat. este un preparat tare bun!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.  
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente