19.09.2017

Cartofi taranesti



Minunatii cartofi taranesti…buni ca si garnitura langa o friptura sau pur si simplu consumati ca atare.
   
loading...


      Ingredienete:
  • 4 cartofi(5-600 g) 
  • 200 g kaizer 
  • o ceapa rosie 
  • boia 
  • sare 
  • piper 
  • 2-3 linguri ulei 
  • cateva fire de patrunjel 





Mod de preparare:
Curatam cartofii de coaja, ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa cu un praf de sare. Eu i-am fiert in oala sub presiune 2 minute. Nu trebuie fierti prea mult sa nu se sfarame. Cand sunt gata ii punem intr-o strecuratoare ,ii trecem sub un jet de apa rece si ii lasam la scurs.
Incingem uleiul intr-o tigaie si punem la prajit kaizerul pe care l-am taiat in fasii. Curatam ceapa , o spalam si o taiem solzisori. O adaugam peste kaizer iar cand se inmoaie punem si cartofii bine scursi. Condimentam cu sare piper si boia. Amestecam usor sa nu se sfarame cartofii si mai lasam 2-3 minute pe foc, cat sa capete o crusta aurie. La sfarsit adaugam patrunjel tocat.Servim Cartofii taranesti, calzi.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente