16.07.2017

Budinca de spaghete si branza

Deserturile copilariei au farmecul si gustul lor....le-am indragit si-atunci, le indragesc si-acum.


loading...
       Ingrediente:
  • 250 g spaghete
  • 7 oua
  • 600 g branza de vaci bine scursa
  • 200 g telemea
  • o cana zahar

  • 4 linguri gris
  • 4 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • o lingura extract de vanilie
  • un varf cutit de sare



Mod de preparare:
Aprindem cuptorul la foc mediu.
Fierbem spaghetele in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt gata le punem intr-o strecuratoare si le trecem sub jet de apa rece. Le lasam sa  se scurga bine.
Spargem ouale intr-un bol, punem sarea peste ele si le batem cu telul. Adaugam zaharul in 2-3 reprize.




Peste amestecul de oua incorporam pe rand, branza de vaci, telemeaua data pe razatoare, grisul, uleiul,coaja de lamaie si vanilia.Amestecam spaghetele in compozitia rezultata si punem intr-o tava(25 cm x 35 cm)  tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor  pentru aproximativ 40-45 de minute, pana budinca se rumeneste frumos.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente