16.07.2017

Budinca de spaghete si branza

Deserturile copilariei au farmecul si gustul lor....le-am indragit si-atunci, le indragesc si-acum.


loading...
       Ingrediente:
  • 250 g spaghete
  • 7 oua
  • 600 g branza de vaci bine scursa
  • 200 g telemea
  • o cana zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri ulei
  • coaja de la o lamaie
  • o lingura extract de vanilie
  • un varf cutit de sare


Aici gasiti reteta PLACINTEI CU IAURT

Mod de preparare:
Aprindem cuptorul la foc mediu(180grade)
Fierbem spaghetele in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, le punem intr-o strecuratoare si le trecem sub jet de apa rece. Le lasam sa  se scurga bine.
Spargem ouale intr-un bol, punem sarea peste ele si le batem cu telul. Adaugam si zaharul in 2-3 reprize.




Peste amestecul de oua incorporam pe rand: branza de vaci, telemeaua data pe razatoare, grisul, uleiul, coaja de lamaie si vanilia. Amestecam spaghetele in compozitia rezultata si o punem intr-o tava(25 x 35 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 40-45 de minute, pana budinca se rumeneste frumos.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu DULCIURI





loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente