Ingrediente:
- 250 g unt(82 % grasime)
- 2 plicuri zahar pudra cu aroma de vanilie (in total 160 g)
- 200 g lapte praf
- 100 g fulgi nuca cocos
- 2 foi pentru napolitane (foi Lica)
- 2 linguri mascarpone
- 50 g migdale (aproximativ)
- 50 g nuca de cocos pentru tavalit bomboanele (aproximativ)
Mod de preparare:
Punem untul moale intr-un bol si il pasam cu furculita.
Adaugam pe rand: zaharul pudra, laptele praf, nuca de cocos, foile de naplitane maruntite si branza mascarpone.
Amestecam mai intai cu lingura, apoi cu mana pana obtinem o compozitie omogena. Luam cate o bucata din compozitie (aproximativ 15 g) pe care o aplatizam, apoi punem in mijloc o migdala si ii dam forma rotunda.
Tavalim bomboanele prin nuca de cocos....cam asta-i tot😊
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii, plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😍. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
merge si fara mascarpone ?
RăspundețiȘtergereBuna! Da, se pot face si fara mascarpone.
RăspundețiȘtergere