02.05.2017

Bomboane Raffaello de casa (II)

Le-am facut din nou, in alta varianta...am adugat in compozitie foi pentu napolitane si branza mascarpone. Deliciu!!


loading...
       Ingrediente:
  • 250 g unt(82 % grasime)
  • 2 plicuri zahar pudra cu aroma de vanilie (in total 160 g)
  • 200 g lapte praf
  • 100 g fulgi nuca cocos

  • 2 foi pentru napolitane (foi Lica)
  • 2 linguri mascarpone
       In plus:
  • 50 g migdale (aproximativ)
  • 50 g nuca de cocos pentru tavalit bomboanele (aproximativ)



Aici gasiti si alta varianta a bomboanelor Raffaello. 
Aici gasiti reteta TORULUI CU CREMA DE IAURT SI FRUCTE

Mod de preparare:
Punem untul moale intr-un bol si il pasam cu furculita.
Adaugam pe rand zaharul pudra ,laptele praf ,nuca de cocos ,foile de naplitane maruntite si branza mascarpone.
Amestecam mai intai cu lingura ,apoi cu mana pana obtinem o compozitie omogena.





Luam cate o bucata din compozitie (aproximativ 15 g) pe care o aplatizam apoi punem in mijloc o migdala si ii dam forma rotunda.
Tavalim bomboanele prin nuca de cocos.
Le pastram in frigider pana la servire.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!















loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente