12.04.2017

Pasca fara aluat

Este o reteta de pasca rapida, delicioasa si aromata....buna rau :)


loading...


     Ingrediente:
  • 700 g branza de vaci (bine scursa)
  • 400 g smantana fermentata
  • 7 oua
  • o cana cu zahar (cana de 250g)
  • 125g  unt topit si racit

  • 4 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cu varf gris
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 200 g stafide inmuiate intr-o lingura cu esenta de rom
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • un praf de sare


Aici gasiti reteta de PLACINTA CU IAURT.
Aici gasiti reteta de PASCA CU ALUAT DE COZONAC.


Mod de preparare:
Separam galbenusurile de albusuri.
Punem branza de vaci intr-un bol incapator si adaugam peste ea zaharul,zaharul vanilat, galbenusurile,smantana,faina, grisul ,untul topit si coaja de lamaie.
Amestecam cu telul pana la omogenizare apoi punem stafidele .
Mixam spuma albusurile cu un praf de sare si  le incorporam si pe ele, treptat, amestecand usor cu telul.




Turnam compozitia intr-o tava rotunda (22 cm diametrul) tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu (180 grade)pentru aproximativ o ora ,pana prajitura se rumeneste frumos. Cand prajitura este coapta,o lasam sa se raceasca in tava.
Optional se poate pudra cu zahar...dar a iesit prea frumoasa si am lasa-o asa 😉

Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete de DULCIURI.











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

.

About Us

Recent

Postări populare

Postări populare

Articole recente