12.04.2017

Pasca fara aluat

Este o reteta de pasca rapida, delicioasa si aromata....buna rau :)


loading...


     Ingrediente:
  • 700 g branza de vaci (bine scursa)
  • 400 g smantana fermentata
  • 7 oua
  • o cana cu zahar (cana de 250g)
  • 125g  unt topit si racit

  • 4 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cu varf gris
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 200 g stafide inmuiate intr-o lingura cu esenta de rom
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • un praf de sare



Mod de preparare:
Separam galbenusurile de albusuri.
Punem branza de vaci intr-un bol incapator si adaugam peste ea zaharul,zaharul vanilat, galbenusurile,smantana,faina, grisul ,untul topit si coaja de lamaie.
Amestecam cu telul pana la omogenizare apoi punem stafidele .
Mixam spuma albusurile cu un praf de sare si  le incorporam si pe ele, treptat, amestecand usor cu telul.




Turnam compozitia intr-o tava rotunda (22 cm diametrul) tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu (180 grade)pentru aproximativ o ora ,pana prajitura se rumeneste frumos. Cand prajitura este coapta,o lasam sa se raceasca in tava.
Optional se poate pudra cu zahar...dar a iesit prea frumoasa si am lasa-o asa 😉
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si reteta de Pasca cu aluat  










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente