14.03.2017

Tocanita de cartofi,morcovi si pui

Fara adaos de grasimi dar gatita la cuptor, a iesit o tocanita foarte buna si gustoasa. Cu castraveciori murati,a mers de minune.



loading...



     Ingrediente:
  • 5 pulpe superioare de pui
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 frunza de dafin
  • boia de ardei
  • sare 
  • piper
  • cateva fire de patrunjel verde



Mod de preparare:
Curatam si spalam carnea de pui si o punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 2 litri de apa si un praf de sare.Dupa ce indepartam spuma formata ,o mai lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Curatam legumele si le spalam.
Taiem cartofii in cuburi,morcovii in rondele iar ceapa solzisori mai mari.
Punem legumele intr-o cratita si asezam carnea de pui deasupra lor.
Turnam din supa in care au fiert pulpele cat sa acopere legumele.
Adaugam o frunza de dafin si dam cratita la cuptor la foc potrivit.




Daca este nevoie, mai adaugam din cand in cand cate putina supa.
Cand legumele si carnea sunt pe jumatate fierte condimentam cu boia, sare si piper .
Adaugam sucul de rosii si mai lasam la cuptor pana legumele si carnea sunt bine patrunse.
La sfarsit adaugam patunjel verde tocat.
Sa  va fie de folos!
Aici gasiti mai multe retete cu bunatati din bucataria mea.








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente