14.03.2017

Tocanita de cartofi,morcovi si pui

Fara adaos de grasimi dar gatita la cuptor, a iesit o tocanita foarte buna si gustoasa. Cu castraveciori murati,a mers de minune.



loading...


     Ingrediente:
  • 5 pulpe superioare de pui
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 frunza de dafin
  • boia de ardei
  • sare 
  • piper
  • cateva fire de patrunjel verde


Aici gasiti reteta de PUIULUI CU CARTOFI SI ROSII LA CUPTOR

Mod de preparare:
Curatam si spalam carnea de pui si o punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 2 litri de apa si un praf de sare. Dupa ce indepartam spuma formata, o mai lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.
Curatam legumele si le spalam.
Taiem cartofii in cuburi, morcovii in rondele iar ceapa solzisori mai mari.
Punem legumele intr-o cratita si asezam carnea de pui deasupra lor.
Turnam din supa in care au fiert pulpele cat sa acopere legumele.
Adaugam o frunza de dafin si dam cratita la cuptor la foc potrivit.





Daca este nevoie mai adaugam din cand in cand cate putina supa.
Cand legumele si carnea sunt pe jumatate fierte condimentam cu boia, sare si piper .
Adaugam sucul de rosii si mai lasam la cuptor pana legumele si carnea sunt bine patrunse.
La sfarsit adaugam patunjel verde tocat. Simplu si tare bun!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu MANCARURI CARNE/PESTE






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente