19.03.2017

Spaghete cu sos de carne tocata

Spaghetele sunt usor de preparat,hranitoare si tare bune. Le-as manca de trei ori pe zi si tot nu ma satur de ele.😊



loading...


     Ingrediente:
  • 300 g spaghete
  • 400 g carne tocata (porc si vita)
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 400 ml suc de rosii

  • 3-4 linguri de ulei
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel



Mod de preparare:
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa tocata marunt.O lasam pana devine translucida, adaugam usturoiul apoi carnea tocata.Amestecam bine apasand carnea cu o furculita(ca sa nu faca cocoloase),pana isi schimba culoarea.
Adaugam o ceasca de apa si lasam sa fiarba la foc mic.Cand apa scade , adugam sucul de rosii si lasam fiarba la foc foarte mic, aproximativ 50 de minute.Daca sosul scade prea mult iar carnea nu este bine patrunsa, mai putem adauga cate putina apa.Spre sfarsit condimentam cu busuioc , oregano,sare si piper.





Fierbem spaghetele in apa clocotita in care am pus o lingurita de sare.Cund sunt fierte , le rasturnam intr-o strecuratoare si le trecem printr-un jet de apa rece.
Adaugam spaghetele peste sosul de carne si amestecam.
In momentul servirii,  adaugam putin patrunjel tocat in farfurie.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente