18.03.2017

Bomboane Raffaello de casa

Se prepara in maxim 30 de minute si sunt delicioase. Dispar de pe platou cat ai clipi 🌝



loading...


      Ingrediente:
  • un pachet unt (80% grasime)
  • 1 cana zahar pudra (cana de 250ml)
  • 200 g lapte praf
  • 100 g fulgi de nuca cocos
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 50 g migdale(alune)


Aici gasiti si alta varianta a bomboanelor Raffaello.

Mod de preparare:
Punem untul moale intr-un castron si il pasam cu furculita.
Adaugam pe rand ,zaharul pudra,extractul de vanilie ,laptele praf si 50 g nuca de cocos.
Amestecam mai intai cu lingura ,apoi cu mana, pana obtinem o compozitie omogena.




Luam cate o bucata din compozitie pe care  o aplatizam  ,punem in mijloc o migdala si ii dam forma rotunda.
Cand terminam de modelat bomboanele  le rostogolim prin nuca de cocos ramasa.
Pastram bomboanele in frigider pana la servire.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente