18.03.2017

Bomboane Raffaello de casa

Se prepara in maxim 30 de minute si sunt delicioase. Dispar de pe platou cat ai clipi 🌝



loading...


      Ingrediente:
  • un pachet unt (80% grasime)
  • 1 cana zahar pudra (cana de 250ml)
  • 200 g lapte praf

  • 100 g fulgi de nuca cocos
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 50 g migdale(alune)



Mod de preparare:
Punem untul moale intr-un castron si il pasam cu furculita.
Adaugam pe rand ,zaharul pudra,extractul de vanilie ,laptele praf si 50 g nuca de cocos.
Amestecam mai intai cu lingura ,apoi cu mana, pana obtinem o compozitie omogena.




Luam cate o bucata din compozitie pe care  o aplatizam  ,punem in mijloc o migdala si ii dam forma rotunda.
Cand terminam de modelat bomboanele  le rostogolim prin nuca de cocos ramasa.
Pastram bomboanele in frigider pana la servire.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alta varianta a bomboanelor Raffaello.










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente