23.01.2017

Mancarica de castraveti murati cu carne de porc

O mancarica simpla si gustoasa...daca nu ati preparat-o pana acum, v-o recomand cu mare drag.


loading...
      Ingrediente:
  • 600 g pulpa de porc
  • un borcan de 800 de grame cu castraveti in saramura
  • o ceapa mare
  • 300 ml suc de rosii ( de casa)

  • o lingura pasta de ardei
  • 4 linguri ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • cateva fire de marar verde


Aici gasiti reteta de CASTRAVETI MURATI IN SARAMURA

Mod de preparare:
Am taiat castravetii in rondele si i-am lasat intr-un castron cu apa rece.
Carnea taiata cubulete am pus-o la rumenit intr-o cratita cu uleiul incins.
Cand s-a rumenit, am adaugat ceapa tocata marunt si le-am calit impreuna 2-3 minute.
Am adaugat 500 ml apa si am lasat sa fiarba acoperit cu capac  aproximativ 30 de minute.
Am mai adaugat cate putina apa fierbinte cand aceasta a scazut.
Aici gasiti reteta de TOCANITA DE PORC CU GALUSTE DIN GRIS





Cand s-a patuns carnea bine am adaugat castravetii scursi de apa in care au stat.
Am lasat sa fiarba in continuare pana s-au inmuiat ,apoi am pus sucul de rosii, pasta de ardei si condimente dupa gust.
Dupa 15 minute mancarica a fost gata.Am inchis focul si am presarat deasupra tocanitei mararul tocat.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente