25.12.2016

Tortul Buturuga sau o rulada putin mai altfel are un aspect deosebit si este absolut delicios. Eu am reusit sa imi surprind familia cu acest desert..... sper sa il incercati si voi!💗


Daca probati reteta mea de Tort Buturuga, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
8

23.12.2016

Prajitura cu gem si coca rasa este o prajitura simplu de facut, frageda de se topeste in gura si foarte gustoasa....dispare imediat de pe platou😊. O gasim sub mai multe denumiri, depinde de zona: raioasa, razalita, blanita de miel, ciufulici, etc...intr-un cuvant "gustul copilariei💛 ". 

Daca probati reteta mea de Prajitura cu gem, nuca si  aluat razuit sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
16

13.12.2016

Indiferent daca este cu pui sau inimi si pipote si ciulamaua se numara printre mancarurile mele preferate. Este simplu de facut si rezultatul este unul delicios💜.

Daca probati reteta mea de Ciulama de inimi si pipote, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata.
14

07.12.2016

Imi plac mancarurile simple si gustoase. Pui totul in tava, iar cuptorul isi face treaba...nu trebuie sa stai sa amesteci in cratita ca sa nu se lipeasca, iar mancarea la cuptor este mult mai gustoasa. Va invit cu drag sa incercati si aceasta reteta.😍😍

Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu ciuperci si suc de rosii la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.
7

O ciorbita sanatoasa si delicioasa cu un gust aparte. Recomand cu drag sa o preparati si voi ca este tare buna! 

Daca probati reteta mea de Ciorba cu gaturi de curcan, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
3

04.12.2016

Bune de mancat si la pranz si seara, dar bune de luat si la pachet. Pentru reteta m-am inspirat de la  Gaby carei ii multumesc mult 💜!

Daca probati reteta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut aceste chiftelute in aluat de bere. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚.
1

03.12.2016

Am achizitionat niste forme de rulouri asta vara si nu le facusem “proba”, asa ca... m-am pus pe treaba. Rulourile cu crema de vanilie au iesit absolut delicioase. Aluatul se topeste in gura, iar crema aromata de vanilie te face sa nu te opresti din mancat. Recomand reteta cu mare drag❤!

Daca probati reteta mea de Rulouri cu crema de vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
8

02.12.2016

Daca vrei ceva rapid si bun, iti recomand aceasta Salata cu piept de pui si ciuperci. Este simpla, extrem de rapida si gustul ei este minunat.💜
 

Daca probati reteta mea de Salata cu piept de pui si ciuperci 
sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
16