30.11.2016

Chiar daca nu contine oua, lapte sau unt, este un desert delicios. Pot spune ca este cea mai buna prajitura de post pe care am preparat-o pana acum.

Daca probati reteta mea de Prajitura cu foi de cacao si crema de cocos (de post), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
9

29.11.2016

Au inceput sa apara vinetele de gradina, asa ca.... haideti sa pregatim o tocanita consistenta si delicioasa. Se poate face cu orice carnita doriti...de pui, curcan sau rata, inimi si pipote. Sau o facem simpla, fara carne. 😉



Daca probati reteta mea de Tocanita de vinete cu carne de pasare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile, sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

26.11.2016

O tocanita dulce, aromata si usor de facut...o tocanita ca la MAMA acasa. Se prepara rapid si se manaca si mai rapid 😊...gustul copilariei ❤! 

Daca probati reteta mea de Tocanita de ceapa si pui sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de Facebook- Facebook.

60

Buna, sanatoasa si gustoasa aceasta paine fara framantare. Are coaja crocanta si miez moale si pufos...bunatate! Sper sa incercati si voi cat mai curand reteta!❤

Daca probati reteta mea de Paine fara framantare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
12

23.11.2016

Cautand prin “arhiva” cu retete, am dat de acest tort de biscuiti. Nu am poze frumoase la el si nici din timpul prepararii, dar va asigur ca este delicios. Am sa-l prepar din nou in curand. 




Daca probati reteta mea de Tort de biscuiti  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
0

20.11.2016

Chiar daca este de post, este una dintre cele mai bune prajituri. Negrasa de post care se face in 10 minute, fara sa folosim mixerul si fara sa avem nevoie de cantar. Si ieftina si buna.💜💛

Daca probati reteta mea de Negresa rapida de post sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
26

15.11.2016

Un preparat delicios si sanatos care se face super rapid. Se poate folosi pestele sau legumele care va plac. Sper sa incercati reteta si sa fie si pe gustul vostru😊.
 
Daca probati reteta mea de Crap cu legume la cuptor  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
23

14.11.2016

O ciorbita tare buna, fina si cu gust minunat...va recomand cu drag sa o incercati! Eu am acrit-o cu zeama de lamaie, dar se poate pune si bors😉.



Daca probati reteta mea de Ciorba de perisoare dreasa cu ou si smantana sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti catde mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat tarieste invata😍.

5

Gemul de gutui este gustos si aromat. Dupa gustul si dorinta fiecaruia se pot adauga zahar vanilat sau baton de vanilie. La fel se face si dulceata de gutui, doar ca  vom toca fructele in cubulete.



   


Daca probati reteta mea de Gem de gutui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

13

Pufosenii aromate si parfumate, foarte bune de servit la micul dejun( si nu numai)  alaturi de o cana cu lapte. Recomand cu drag sa incercati si voi reteta, si mai ales sa va placa💜!


Daca probati reteta mea de Cuib de viespi sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
4

13.11.2016

Carne frageda de ti se topeste-n gura si sorici crocant ...ce-ti poti dori mai mult ? 😍Recomand cu drag si aceasta reteta!



Daca probati reteta mea de Piept de porc la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
2

Un desert spornic si usor de preparat. Fagurii sunt pufosi si aromati, se fac rapid si se mananca si mai rapid 😄. Recomand cu drag si aceasta reteta!💜


Daca probati reteta mea de Faguri cu crema de cacao  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

15

07.11.2016

Dulce, pufos, aromat...tocmai bun de pus pe masa de sarbatori si nu numai. Eu fac cozonac oricand mi-e pofta, nu conteaza anotimpul 😍.


Daca probati reteta mea de Cozonac cu nuca si rahat, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
9

Cozonacul Rosenkranz este un desert gustos si aspectuos, demn pentru o masa de sarbatoare si nu numai. Se prepara usor si este delicios❤.


Daca probati reteta mea de Cozonac Rosenkranz, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤.
0

O mancare consistenta si tare buna. Carnea de porc se poate inlocui cu carne de pasare... orice varianta am alege ne va iesi un preparat delicios. Recomad cu drag sa faceti si voi💛!

Daca probati reteta mea de Tocanita de porc cu galuste din gris sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
8

06.11.2016

Acest chec oparit iese fraged, pufos si  aromat. L-am facut in urma cu cateva zile, cand am avut musafiri, si pot sa spun ca a fost “bataie” pe el 😊 . Recomand cu drag si aceasta reteta❤!

Daca probati reteta mea de Chec oparit  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
19

03.11.2016

Ador acest fel de mancare! Este un preparat clasic, ieftin si delicios. Sper sa incercati si voi reteta si sa fiti multumiti de rezultat.❤



Daca probati reteta mea de Pui cu cartofi si rosii la cuptor sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturule/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe Facebook.
14

02.11.2016

Sunt fragede de se topesc in gura. Se servesc reci, alaturi de un un pahar de vin sau o bere rece. Recomand reteta cu drag si incredere!💚


Daca probati reteta mea de Pogacele cu jumari, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0