31.10.2016

Este minunat acest desert...este simplu de facut, iar reusita este garantata. Combinatia cacao-branza este una absolut delicioasa! Ingredientele se masoara cu aceeasi cana de 250 ml.✌
 
Daca probati reteta mea de Prajitura turnata cu branza dulce si cacao, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
17

29.10.2016

Un preparat delicios care cu siguranta va va incanta papilele gustative👌 . Se pregatesc relativ usor si arata bine pe platou sau farfurie. Recomand cu drag sa incercati si aceasta reteta, garantez ca nu o sa va para rau. 😉


Daca probati reteta mea de Chiftele cu cartofi la cuptor sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💛. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
34

28.10.2016

Este minunata aceasta ciorba...am avut curcan crescut la curte si a iesit un adevarat deliciu. Se poate prepara cu orice carnita de pasare.💜  

 

Daca probati reteta mea de Ciorba de curcan cu taitei de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

11.10.2016

Pate de casa fara coloranti si conservanti...cel mai bun! Daca o sa incercati reteta, nu o sa-l mai cumparati niciodata, o sa-l faceti acasa. 💜


Daca probati reteta mea de Pate de ficat sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
28

10.10.2016

Prajitura Krem a la krem este un desert simplu de facut, cu un gust deosebit. Recomand cu drag sa o faceti si voi, garantat o sa va placa❤.

Daca probati reteta mea de Prajitura Krem a la Krem, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

0

04.10.2016

O tocanita simpla, cu un gust deosebit. Daca nu va plac inimile si pipotele le puteti inlocui cu carne de pui, curcan sau porc.😍


Daca probati reteta mea de Tocanita de inimi si pipote, va astept cu drag sa reveniti si  sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite

0

03.10.2016

O mancare de fasole este binevenita oricand….de acord? Noaua ne place tare mult...simpla, cu afumatura sau carnati este absolut delicioasa ;)




Daca probati reteta mea de Mancare de fasole boabe cu carnati, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

02.10.2016

Un preparat bun, aromat, satios si usor de pregatit. Ca in copilarie...ca acasa! Stiu ca v-am facut pofta si o s-o preparati si voi 😉. 

Daca probati reteta mea de Budinca de paste cu branza de vaci sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de Facebook- Facebook.

16

01.10.2016

Este minunata aceasta ciorba...este acrisoara si are o aroma aparte. Ne place sa o mancam si rece, cu paine proaspata si ardei iuti😋.

Daca probati reteta mea de Ciorba de cartofi si loboda, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

4