23.08.2016

Se prepara rapid si este delicios...pe placul copiilor si nu numai. Se poate pregati si la cuptor intr-o tava in care asternem hartie de copt. Sa aveti spor si pofta buna!💜

 
Daca probati reteta mea de Piept de pui pane, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
23

21.08.2016

Simplu de facut, rapide si delicioase…dispar rapid de pe platou. Recomand cu drag sa incercati si voi reteta! 💜

Daca probati reteta mea de Rulouri din foietaj cu somon si telemea, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
1

Prajitura Tosca are blat din albusuri cu mac, o crema delicioasa de vanilie, biscuiti si un strat generos de ciocolata. Este o prajitura de casa delicioasa si aspectoasa care se prepara relativ usor. O recomand cu tot dragul! 💜


Daca probati reteta mea de Prajitura Tosca va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

15

20.08.2016

Drobul de ciuperci si piept de pui este un aperitiv care se prepara usor, este gustos si hranitor. Inlocuieste cu succes orice mezel din comert. Recomand reteta cu mult drag❤!
Daca probati reteta mea de Drob de ciuperci si piept de pui sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de Facebook- Facebook.😉.
15

19.08.2016

Supa cu galuste este o supa usoara, sanatoasa si delicioasa care se poate prepara cu orice carne de pasare sau vita. Galustile sunt pufoase si delicioase.❤




Daca probati reteta mea de Supa de pasare cu galuste din gris, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.
43

18.08.2016

O mancare grozav de buna si usor de pregatit. O servim alaturi de muraturi sau salata preferata. Recomand cu drag reteta!👐


Daca probati reteta mea de Papricas cu carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

01.08.2016

Prajitura cu blat de cacao si crema mascarpone este un desert excelent, demn pentru o masa de sarbatoare si nu numai. Se face relativ usor, este o prajitura spornica si fina. V-o recomand cu mare drag💜! 


Daca probati reteta mea de prajitura cu blat de cacao si crema mascarpone, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

6
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).