27.07.2016

Perfecte pentru o gustare rapida si delicioasa. Contin ingrediente putine si orice incepator in ale bucatariei le poate face.😍  



Daca probati reteta mea de Rasucite din foietaj cu salam si cascaval, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

25.07.2016

Imi plac sarmalutele de orice fel, dar cele in foi de varza murata sunt preferatele mele. Fierte in vin si gatite in cuptor, sunt si mai bune...sa incercati si voi reteta!❤ 


Daca probati reteta mea de Sarmale fierte in vin sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag  sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.
12

24.07.2016

O prajitura cu blat umed, usor de preparat si delicioasa. Murele se pot inlocui cu fragi, capsuni, zmeura sau caise. Recomand reteta cu drag!💚 



Daca probati reteta mea de Prajitura cu budinca de vanilie si mure, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

11.07.2016

Niciodata nu as refuza o felie de pizza... si voi la fel, nu-i asa? Recomand cu drag sa incercati reteta. Toping-ul poate varia...dupa gust si preferinta.😉

 Daca probati reteta mea de Pizza cu mezeluri  sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste inavata💜. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
2

10.07.2016

Sos delicios si aromat cu usturoi, carnita frageda alaturi de garnitura de orez pufos si gustos. Gustul copilariei!💚💚💚


Daca probati reteta mea de Friptura de pasare cu sos si garnitura de orez sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.
0

09.07.2016

Prajitura rasturnata cu pere si caramel este una delicioasa si rapida care contione ingrediente la indemana oricui. Perele le puteti inlocui cu fructele care va plac (mere, piersici sau gutui). Un deliciu😋!


Daca probati reteta mea de Prajitura rasturnata cu pere si caramel, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤.
7

Racoritor, usor de preparat, aspectuos si delicios. Puteti folosi fructe la alegere...fructe de sezon, congelate sau din compot.💚

Daca probati reteta mea de Tort Diplomat cu fructe, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
1

06.07.2016

Salata de icre cu paine sau gris este o salata clasica si delicioasa, spornica, care merge perfect ca si aperitiv.  Recomand cu drag sa o faceti si voi!


Daca probati reteta mea de Salata de icre- reteta economica va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

8

05.07.2016

Dupa parerea mea, Dulceata de visine este cea mai buna dulceata pentru clatite si papanasi. Este in topul dulceturilor.... dupa parerea mea, v-am zis😊. Haideti sa cititi mai jos reteta, sa vedeti cum am procedat eu si ce cantitati de fructe si zahar am folosit.  





Daca probati reteta mea de Dulceata de visine, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.
8

Un cozonac pufos si aromat care se desface pale-pale. Ce rau mi-a parut atunci ca am facut doar unul singur...dar pe parcurs am tot repaetat reteta...la fel de bun si pufos a iesit cozonacul😉.



Daca probati reteta mea de Cozonac cu fructe uscate  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

19

04.07.2016

Aripile cu sos de rosii la cuptor se prepara usor si rapid. Sosul dulce -acrisor si aripile fragede te fac sa mai ceri o portie. Recomand cu drag aceasta reteta!😉  


Daca probati reteta mea de Aripi cu sos de rosii la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite💜.
5

Prajitura cu fructe si bezea este un desert delicios care se prepara relativ usor. Se pot folosi orice fructe de sezon. Alta data am facut-o si cu bucati(cubulete) de mere usor caramelizate...a iesit o bunatate.❤

Daca probati reteta mea de Prajiura cu fructe si bezea, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

3

03.07.2016

Sper sa nu va fac pofta prea tare...noi inca am mai pastrat obiceiul de a pune carnita, coaste si carnati in untura, la garnita. Un deliciu😋!

Cartofii aurii cu carne si carnati de la garnita se servesc alaturi de muraturi sau o salata. Daca probati retetele mele, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
0

01.07.2016

Cand vreau ceva dulce si rapid, apelez si la foietajul din comert. Aceste pateuri se fac usor si sunt delicioase.
Daca probati reteta mea de Pateuri(foietaj)cu mere, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0