30.06.2016

Satiosi si gustosi. Puteti folosi si ardei congelati sau pastrati in saramura. Nu uitati sa ii prajiti usor inainte, sa vedeti ce gustosi vor fi😉.

Daca probati reteta mea de Ardei umpluti cu carne, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

29.06.2016

Nu stiu daca ati facut sau mancat pana acum asemenea gogosi, dar va spun ca sunt delicioase. Eu una, nu ma puteam opri din mancat. Adevarat...sunt prajite, absorb ceva ulei, insa nu mancam in fiecare zi asa ceva. Reteta este simpla, ieftina si rapida.❤


Daca probati reteta mea de Gogosi din dovlecei, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-a reusit si daca au fost si pe gustul vostru. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...stiti vorba aia: omul cat traieste invata.💙

5

Sunt multe retete cu ciorba de burta, dar asta noua ne place cel mai mult. Intotdeauna folosesc burta proaspata pentru ca este mult mai gustoasa.  Daca aveti oala sub presiune o puteti folosi...intr-o ora si jumatate burta este fiarta.👌

 
Daca probati reteta mea de Ciorba de burta, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cat de buna v-a iesit. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
   
0

28.06.2016

Un desert simplu si gustos care se poate prepara cu orice fructe de sezon. De data aceasta am ales sa fac aceasta tarta cu blat din pandispan. A iesit minunata la gust, blat pufos si crema delicioasa de vanilie.

Daca probati reteta mea de Tarta cu struguri si crema de vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
0

Nu este perfect ca si aspect, insa este delicios :) Il puteti prepara oricand, si orna dupa preferinta si ocazie😊.

   
     
Daca probati reteta mea de Tort Mos Craciun, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

Nelipsita de pe masa de Craciun si nu numai. Ne place tare mult si o preparam si pe parcursul  anului... indiferent de anotimp.❤ 


Daca probati reteta mea de Salata de boeuf (pentru Craciun) va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-a iesit. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

18

O idee buna pentru un pranz sau o cina atunci cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Eu am folosit 2 feluri de peste: macrou si cod, voi putei folosi pestele care va place.❤


Daca probati reteta mea de Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

Un preparat rapid, gustos si de nerefuzat. Bune si pentru pachet, dar si pentru picnic. Noi l-am servit ca atare, dar se pot servi cu garnitura preferata.💜

Daca probati reteta de Snitele de porc  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
9

27.06.2016

Una dintre cele mai rapide si simple prajituri...cei mici, dar si cei mari o vor adora. Este delicioasa si satioasa! 👌



Daca probati retea mea de Foi de napolitana cu crema caramel, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
2

26.06.2016

O bunatate de tocanita! Carnita frageda, sos delicios si aromat. Recomand reteta cu mult drag. Se poate face si cu carne de pasare😉.





Daca probati reteta mea de Tocanita cu ardei copt, ceapa si carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.


7

Un tort delicios preparat anul trecut(2015) pentru una dintre printesele familiei noastre. La multi ani, Andreea!💚💚💚 Mentionez ca tortul a cantarit aproximativ 6 kg. Daca probati reteta mea de Tort, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

2

24.06.2016

O ciorba usoara si gustoasa. Se prepara rapid si se potriveste perfect in zilele caniculare...si nu numai.😉

Daca probati reteta mea de Ciorba cu dovlecei dreasa cu ou si iaurt, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.💙

20

22.06.2016

In afara de conopida in otet, nu imi placea niciun fel de mancare cu acesata leguma, dar am descoperit aceasta reteta...este o nebunie. Va recomand cu drag sa incercati acest sufleu, cu siguranta o sa va placa.

Daca probati reteta Sufleului de conopida, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
15

20.06.2016

O prajitura buna si pufoasa pe care o putem face cu orice fructe de sezon. Putem folosi si fructe din compot, bine scurse, sau din congelator.💜  




Daca probati reteta mea de Prajitura cu cirese, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Faina, zaharul si uleiul le vom masura cu aceeasi cana: o cana cu capacitatea de 250 ml. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

3

16.06.2016

Pentru mic-dejun, ca si gustare sau de luat la pachet. Este satioasa, buna si se poate face si cu aluat foietaj.😉    


Daca probati reteta mea de Placinta cu piept de pui sau orice alat reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💝

0

15.06.2016

Se prepara super usor, este racoritoare si plina de savoare. Rece, de la frigider, este o bunatate…mai ales vara😉.


Daca probati reteta mea de Salata de fasole galbena cu maioneza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

12

14.06.2016

Ce bunatate de tocanita am facut!😋 A iesit aromata, carnita este foarte frageda si sosul este unul delicios. Recomand cu drag reteta!
Daca probati reteta mea de Tocanita de ciuperci si carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

Cea mai rapida si desteapta prajitura ...se separa singura in straturi. Este vanilata, cremoasa si delicioasa. Recoamnd cu drag reteta!💜

Daca probati reteta mea de Prajitura desteapta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

13.06.2016

 Musacaua cu carne tocata si piure de cartofi este pe placul copiilor si nu numai. Un preparat delicios si aspectuos si mult mai sanatos in comparatie cu musacaua clasica in care prajim/calim cartofii. Recomand cu drag si aceasta reteta! 💜


Daca probati reteta mea de Musaca cu piure de cartofi  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
10

Dupa parerea mea, cea mai gustoasa carne de pasare este cea de curcan. Am avut tacamul unui curcan de curte si a iesit o supa mai mult decat delicioasa😋.


Daca probati reteta mea de  Supa de curcan cu taitei de casa, va astept sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-a placut.

0

12.06.2016

Daca va raman albusuri sau aveti stranse in congelator, va recoman cu drag sa faceti acest desert. Poate fi facut cu orice fructe proaspete, fructe uscate sau rahat.

Daca probati reteta mea de Prajitura din albusuri cu cirese(sau alte fructe) , va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

La prima vedere pare un desert mai greu de realizat, iar aici ma refer la aspectul marmorat. Nu este asa....cu putina rabdare ne va iesi un chec frumos si delicios.

Daca probati reteta mea de Chec marmorat, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
8

11.06.2016

Cheesecake-ul cu jeleu de caise este unul dintre cele mai simple si rapide deserturi fara coacere. Caisele se pot inlocui cu capsune sau alte fructe de sezon.  

Daca probati reteta mea de Cheesecake cu jeleu de caise, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

0

10.06.2016

Chiftelutele din dovlecei si branza se prepara usor, sunt ieftine si foarte gustoase. Se pot servi ca aperitiv, dar si ca fel principal👌. Noua ne plac tare mult! 💜

Daca probati reteta mea de Chiftelute din dovlecei si branza  sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste inavata💜. Daca va plac retetele mele, ma puteti urmari pe paginile de Facebook- Facebook.
15

09.06.2016

O salata delicioasa pe care o prepar ori de cate ori poftesc.💜 O fac in orice anotimp, nu conteaza ca-i vara sau iarna😊.




Daca probati reteta mea de Salata  de boeuf, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
3

Este foarte bun si fraged puiul gatit in acest fel, as putea spune ca iese ca la rotisor. Are pielea crocanta, iar in interior este fraged si suculent. Se serveste alaturi de garnitura preferata. Recomand reteta cu mult drag💚!



Daca probati reteta mea de Pui pe sticla sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste inavata💜. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.

14

07.06.2016

Imi place si calda si rece….o bunatate! Pe timpul verii o fac de 3-4 ori, dar si in celelalte anotimpuri. Recomand cu drag sa o faceti si voi!💚 

Daca probati reteta mea de Budinca de dovlecei, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
11

O reteta de drob delicios pe care il pregatesc si cu alte ocazii, nu doar de sarbatori. Recomand cu drag reteta!❤ 
Daca probati reteta mea de Drob din organe de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. 😍

0

06.06.2016

Sa profitam din plin de aparitia cratofilor noi. Daca nu este sezon, putem folosi cartofi vechi, doar ca ii fierbem pana se patrund pe jumatate inainte de a-i pune in cuptor.❤  

Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si  sa-mi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

05.06.2016

Tarta frageda si delicioasa cu crema de vanilie si capsuni. Se pot folosi orice fructe de sezon. Este minunatata la gust si aspect💚!

Daca probati reteta mea de Tarta cu casuni si crema de vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

Mancarurile cele mai simple sunt si cele mai bune, nu-i asa? 😊  Gustos, satios si simplu de preparat. Aceste ciupercute cu cascaval se pot face si pe gratar.

Daca probati reteta mea de Ciuperci cu cascaval la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.

8

03.06.2016

Un sirop natural si bun care se prepara foarte usor si se pastreaza foarte bine si peste iarna. Se poate servi diluat cu apa minerala sau plata.

Daca probati reteta mea de Sirop de capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

02.06.2016

Ca la MAMA acasa💚💚💚. Un fel de mancare traditional, usor de preparat, cu gust de copilarie. Il fac ori de cate ori poftesc.😋



Daca probati reteta mea de Ostropel de pui sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste inavata😘

16

Aceasta placinta a devenit desertul preferat al familiei mele. Se face super usor, este ieftina si tare buna. Recomand cu drag sa o faceti si voi❤!



Daca probati reteta mea de Placinta cu iaurt  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
42

01.06.2016

Pastravul la cuptor este un preparat delicios, sanatos si usor de pregatit. Puteti folosi pestele care va place...proaspat sau congelat.😉 Cu un minim de efort obtinem un preparat pe cinste.


Daca probati reteta mea de Pastrav la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugesiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste inavata.
17