31.05.2016

Aproape din toate fructele romanesti fac cateva borcanele cu gem gem sau dulceata. Niciodata nu pun conservanti sau gelifianti...imi plac sa fie naturale, sa simt prospetimea fructului. Cred ca toata lumea da startul dulceturilor cu cea de capsuni🍓🍓🍓, nu-i asa? . Haideti mai jos ca sa cititi reteta. 



Daca probati reteta mea de Dulceata de capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

30

Tarta cu piept de pui si ciuperci este delicioasa si satioasa. Buna ca si gustare, dar merge de minune si la cina si se poate servi calda sau rece. Recomand cu drag si aceasta reteta❤! 


Daca probati reteta mea de Tarta cu piept de pui si ciuperci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

3

27.05.2016

O mancare delicioasa, hranitoare cu gust si aroma deosebite. Este tare buna! Recomand cu drag reteta!💜 Se poate folosi si limba de vita...iese la fel de buna.


Daca probati reteta mea de Mancare de limba cu masline, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.💜
12

25.05.2016

O salata simplu de facut care contine ingrediente la indemana oricui....o salata delicioasa care are are succes de fiecare data. Recomand cu drag s-o faceti si voi!😉
   
Daca probati reteta mea de Salata din piept de pui, cartofi si maioneza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. 
8

Gustul copilariei❤. Salamul de biscuiti este un desert care se prepara foarte usor atat in varianta clasica, cat si in varianta de post. Este un dulce care ne aduce aminte de copilarie, este ieftin si bun😊.


Daca probati reteta mea de Salam de biscuiti sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
0

Daca iubim pestele, trebuie sa facem si o ciorba din el, nu-i asa? O ciorbita usor si rapid de preparat, gustoasa si sanatoasa. Recomand cu drag si aceasta reteta😍!


Daca probati reteta mea de Ciorba de peste, sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.-, omul cat traieste invata. Daca va plac retetele mele ma putei urmari pe Facebook.

4

Cu afumatura si gatite in cuptor , la foc mic, sunt cele mai bune sarmale. Sunt spornice, satioase si tare gustoase😊.


Daca probati reteta mea de Sarmale in foi de varza acra cu afumatura, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚.

4

Prepararea lui dureaza doar cateva minute, contine ingrediente ieftine si rezultatul este unul delicios. Recomand cu drag si aceasta reteta, simplu de facut si tare buna!😊 


Daca probati reteta mea de Chec aperitiv cu praz si telemea  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile mele de FacebookFacebook.
0

24.05.2016

Mancarea de mazare este una delicioasa fie ca-i punem carnita sau nu. De aceasta data am facut-o cu porc, dar este buna si cu carne de pui. 👌

Daca probati reteta mea de Mancare de mazare cu carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

3

Daca este sezonul ardeilor sau daca aveti ardei copti pusi la congelator va recomand aceasta delicioasa tocanita...o tocanita ce ne aminteste de gustul toamnei.💜 

Daca probati reteta mea de Tocanita de pui cu ceapa si ardei copt, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

Tiramisu este un desert racoritor, delicios si usor de preparat. Bun pentru orice ocazie. Recomand cu drag si aceasta reteta!

   
Daca incercati reteta mea de Tiramisu, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Tate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traueste invata💜

0

23.05.2016

Un preparat delicios care se face rapid si contine ingrediente la indemana oricui. Este deosebit si aromat. Noua tare mult ne-au placut aceste chiftelute cu sos alb, sper din inima sa va placa si voua si sa devina unul dintre preparatele voastre preferate💜.

Daca probati reteta mea de Chiftelute cu sos alb, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚.
4

22.05.2016

O reteta simpla, sanatoasa si foarte gustoasa. Se pot prepara cu carne de pui, curcan, porc si legume de sezon: ardei, ciuperci proaspete, rosii, dovlecel, vanata etc. Eu le-am fript pe gratar cu lemne, dar se pot face in tigaia grill sau in cuptor.

Daca probati reteta mea de Frigarui asortate la gratar, cuptor sau pe tigaia grill, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
0

Papanasii sunt un desert romanesc foarte cunoscut, usor de preparat si tare tare bun..... sunt moi, pufosi si super deliciosi! Servim papanasii cu smantana si dulceata sau ciocolata, sos de vanilie sau ce va place😉. 


Daca probati reteta mea de Papansi cu branza de vaci  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

38

20.05.2016

Este atat de buunaaa...preferata mea :) ! Se potriveste perfect cu vremea de afara. Sa faceti si voi ca-i absolut delicioasa 😉.


Daca probati reteta mea de Ciorba cu coasta afumata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

19.05.2016

Puiul cu smantana sau o ciulama putin mai altfel este un fel de mancare gustos si satios care se prepara destul de repede. Este una dintre mancarurile copilariei, pe care o savuram cu pofta. Va invit cu drag sa-l faceti si voi.💜

Daca probati reteta mea de Pui cu smantana, va invit cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

12

17.05.2016

Tocanita de cartofi cu carne de porc este foarte gustoasa, consistenta si usor de gatit...o tocanita ca la mama acasa❤❤. Carnea de porc se poate inlocui cu pui sau vita. Recomand cu drag reteta!

Daca probati reteta mea de Tocanita de cartofi cu carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

16.05.2016

O mancare delicioasa care se prepara usor si rapid, cu ingrediente simple, la indemana oricui. Eu am folosit pulpe de pui, dar merg foarte bine si aripioarele, inimi si pipote sau chiar carnita de porc. 

Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu praz sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.

4

15.05.2016

Un preparat simplu si bun. Pregatesti ingredientele, le pui in tava si tava o pui in cuptor. In mai putin de o ora ai pe masa un preparat rapid si delicios👌.

Daca probati reteta mea de Cartofi la cuptor cu carne si carnati afumati, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!💜

4

13.05.2016

Reteta de tocanita cu ciuperci si pui este una dintre cele mai gustoase, simple si usor de facut. Se poate servi la cina sau pranz alaturi de mamaliguta sau paine, si neaparat cu muraturi sau o salata acrisoara. Noua ne place tare mult, sper din suflet sa fie si pe gustul vostru💜 .



Daca probati reteta mea de Tocanita cu ciuperci si pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.
0

Refuza cineva o portie de aripioare cu cartofi? Eu nu cred...voi ce spuneti😊? Eu niciodata nu m-as putea abtine de la o asemenea bunatate! 😋



Daca probati reteta mea de Aripioare pane si cartofi prajiti la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.

0

12.05.2016

Nu mai facusem de ceva timp o varzuca cu coasta afumata ...am zis ca acum este momentul. Noua ne place tare mult alaturi de o mamaliguta moale si un ardei iute😋.

Daca probati reteta mea de Varza murata cu coasta afumata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.  Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste inavata💜
0

11.05.2016

In orice anotimp, o ciorba de fasole cu afumatura este binevenita. Noua ne place tare mult si sunt sigura ca si voua...nu-i asa😊?

Daca probati reteta mea de Ciorba de fasole cu coasta afumata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

0

10.05.2016

Un sirop parfumat, dulce-acrisor care se poate pastra peste iarna intr-un loc mai racoros. Recomand cu drag sa il faceti si voi!.💜Am avut soc proaspat cules si am facut din el acest sirop, o socata si mi-a ramas de am pus si la uscat. 

Daca probati reteta mea de Sirop de soc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😉.

8

09.05.2016

Rapida si buna...o combinatie delicioasa si pe placul nostru. Cu siguranta o sa devina si preferata voastra!😉 




Daca probati reteta de Rulada de caco cu branza dulce si stafide, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Reteta de inspiratie aici.
0

03.05.2016

La noi nu lipseste supa/ ciorba din frigider. Astazi am facut o ciorba delicioasa cu taitei de casa. Bunatate😋!

Daca probati reteta mea de Ciorba din oase de porc cu taitei de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6