27.04.2016

Pasca traditionala cu branza dulce si stafide si aluat de cozonac pufos si gustos. Nelipsita de pe masa din Duminica Pastelui, alaturi de cozonac, oua vopsite, carnita de miel si multe alte bunatati. Va recomand cu drag reteta💚💚💚!
Daca probati reteta mea de Pasca cu branza dulce  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
6

24.04.2016

Prajitura Rudy este un desert format din blaturi de cacaoa razuit si umplutura generoasa de branza dulce. Este usor de facut si cu reusita garantata. O recomand cu mare drag💜!


Daca probati reteta mea de Prajitura Rudy  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.
   
0

Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase. Recomand cu drag sa le faceti si voi!❤

Daca probati reteta mea de Chiftelute la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
14

23.04.2016

O prajitura delicioasa si aspectuoasa, care se prepara rapid. Se poate orna dupa preferinta si imaginatie cu diferite fructe uscate sau fructe de sezon.👌



Daca probati reteta mea de  Prajitura cu nuca si fructe, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

15.04.2016

Un preparat gustos si hranitor. Le fac mai ales in perioada posturilor de peste an si le servim ca atare sau cu diferite garnituri.

Daca probati reteta mea de Snitele  din soia, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

14.04.2016

O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa. Cine vine cu ardeiul iute? Recomad s-o faceti si voi cu orice carnita de pasare. ❤


Daca probati reteta mea de Ciorba de cocos, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

12.04.2016

O mancarica satioasa si gustoasa. Primavara folosesc spanac proaspat, iar cand nu este sezon apelez la cel congelat. Recomand si aceasta reteta cu drag, este un deliciu! 👌



Daca probati reteta mea de Mancare de spanac cu carne, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚.
 
4

11.04.2016

Placinte pufoase, fragede si aromate. Cine nu le-a facut pana cum, trebuie neaparat sa se apuce de treaba...sunt delicioase😋!



Daca probati reteta mea de Placinte Poale-n brau  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

5

09.04.2016

Simplu de preparat, gustos si satios...pentru un pranz perfect in familie. Recomand cu drag aceasta reteta! ❤

Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu cartofi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
10

Este unul dintre cele mai gustoase torturi din cate am facut. Este putin mai migalos, dar rezultatul este unul super delicios😋.


Daca probati reteta Tortului cu crema de vanilie si mini choux-uri, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

0

08.04.2016

Cand nu am timp sa stau prea mult in bucatarie, apelez si la aluatul din comert. Il folosesc la diverse preparate dulci sau sarate :)
Daca probati reteta mea de Cornuri din foietaj cu umplutura de gem si nuca, va astept cu drag sa revniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
1

O salata delicioasa pentru zilele de post si nu numai. Daca doriti sa ii puneti maioneza cu ou este chiar mai gustoasa, doar ca nu va mai fi un preparat de post. Pentru reteta si decor m-am inspirat de la Dia, careia ii multumesc tare mult. ❤


Daca probati reteta mea de Salata a la Russe sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.
2

07.04.2016

Un preparat clasic si delicios ce ne aminteste de gustul de ACASA...cu pofta il mancam in copilarie, dar si acum!💜



Daca probati reteta mea de Pilaf cu carne de pasare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!💙
9

06.04.2016

Sarmalutele sunt preferatele mele...fie ca sunt cu carnita, fie ca sunt de post. Am incercat sa le fac in mai toate felurile: cu carne, cu ciuperci si orez, cu soia....toate variantele mi-au placut😊  


Daca probati reteta mea de Sarmale de post cu soia, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
19

04.04.2016

Prajitura rasturnata cu mere si budinca este un desert delicios, ieftin si aspectuos. Se prepara usor si dispare imediat de pe platou😊.

Daca probati reteta de Prajitura rasturnata cu mere si  budinca, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-a placut. Sursa de inspiratie aici. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

03.04.2016

Un preparat simpu si delicios care te lasa fara cuvinte... doar taci si-nghiti. 😊 Recomand cu drag reteta...este un deliciu😋!

 
Daca probati reteta preparatului Taci si inghite, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
1

01.04.2016

Acest tort minunat l-am preparat de Anul Nou(2016). Daca iubesti ciocolata, cu siguranta o sa-ti placa ... poate o sa devina preferatul tau😉❤.



Daca probati reteta mea de Tort ciocolatos, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
3

O friptura frageda si delicioasa si sos aromat si bun. Se poate folosi pulpa de porc, ceafa sau orice carnita va place😉.

Daca probati reteta mea de Friptura frageda de porc, cu sos, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!
4
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).