31.03.2016

Aceste placintele cu ficatei sunt perfecte pentru pachet, de servit la micul-dejun sau ca si o gustare de peste zi.  Recomand cu drag si aceasta reteta❤!

Daca probati reteta mea de Placintele cu ficatei sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata👀. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
0

30.03.2016

Mancarea de urzici si usturoi este un preparat gustos si sanatos care se face rapid. Primavara, cand ies urzicile, pregatesc aceasta mancare de cel putin doua ori, iar daca timpul imi permite mai pun si 2-3 pungute in congelator(ca aici).


Daca probati reteta mea de Mancare de urzici cu usturoi sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚. Daca va plac retetele mele  ma puteti urmari pe paginile de Facebook- Facebook.
16

De toamna💜. O prajitura aromata si frageda de ti se topeste-n gura. Dovleacul se poate inlocui cu mere sau umplutura care va place😉

Daca probati reteta mea de Prajitura frageda cu dovleac, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
9

29.03.2016

Tocanita cu galuste din faina este un preparat savuros si satios care se poate face cu orice fel de carne...de porc, pui sau vita. Recomand s-o faceti si voi! 💚

Daca probati reteta mea de Tocanita cu galuste din faina, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
0

Cremoasa si delicioasa. Aceasta prajitura, la copt, se separa singura in straturi. Se poate face si in varianta cu ciocolata sau cu vanilie. Mai jos gasiti link spre retete, sa va fie de folos!💛




Daca probati reteta mea de Prajitura desteapta cu cacao, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

28.03.2016

O reteta simpla, dar cu un rezultat delicios. Un tort cremos, insiropat si cu gust bun de caramel. Recomand cu drag si aceasta reteta!😊

Daca probati reteta mea de Tort cu crema de zahar ars, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
8

27.03.2016

Este delicios si satios acest drob. Il putem face oricand....nu trebuie sa fie vreo sarbatoare. Recomand reteta cu mult drag! 💕




Daca probati reteta mea de Drob de pui in aluat foietaj, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile /sugestiile primite de la voi sunt binevenite! 💜 
6

Prajitura Sumegi este o prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Are foi de bezea, crema fina cu unt si cacao si un strat generos de ciocolata. Va sfatuiesc sa faceti portie dubla ca sa se ajunga 😊. 



Daca probatui reteta mea de Prajitura cu nuca Sumegi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

15

26.03.2016

Delicioasa aceasta varza...se poate face cu orice afumatura, carnati sau jumarele. Este buna si simpla(fara carne), de post💜.

Daca probati reteta mea de Varza murata cu ciolan afumat, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

Extrem de simplu si rapid. O idee foarta buna pentru a folosi albusurile ramase. Rezultatul este unul mai mult decat DE-LI-CIOS❤!

Daca probati reteta mea de Chec din albusuri cu fructe uscate, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spunti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

4

25.03.2016

Fasolea batuta se numara printre cele mai indragite mancaruri romanesti. Este un preparat delicios si hranitor. Cred ca nimeni nu ar refuza o asemenea bunatate, nu-i asa?😊

Daca probati reteta mea de Fasole batuta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

8

Simpla si gustoasa. Merele se pot inlocui cu alte fructe de sezon, nuca sau o combinatie de fructe.😏 Recomand cu drag sa o faceti si voi!


Daca probati reteta de Placinta cu mere si dulceata de visine (de post), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

24.03.2016

Imi place pestele la nebunie...daca ar fi dupa mine numai peste as manca.😊 Aceasta reteta este printre preferatele mele. Rapida, usor de facut si absolut delicioasa😋. 
 
Daca probati reteta mea de Macrou cu sos de rosii la cuptor  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
24

23.03.2016

Nu cred ca este cineva caruia sa nu-i placa ciulamaua. Pe langa faptul ca se prepara usor, ciulamaua, fie cu ciuperci sau carne de pui, este delicioasa si satioasa. Va invit cu drag sa incercati reteta.💗





Daca probati reteta mea de Ciulama de ciuperci  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
22

Gustul copilariei intr-un desert delicios si usor de preparat. Salamul de biscuiti se prepara usor si este adorat de cei mici si nu numai 😏 Sunt multe variante, astazi am ales sa o fac pe aceasta, de post .

 
Daca probati reteta mea de Salam de biscuiti cu sirop de zahar ars, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
12

22.03.2016

Aveam niste ficatei si nu stiam cum sa-i gatesc. Am ales aceasta varianta simpla si rapida... mi-au placut foarte mult, sper sa va placa si voua!❤


Daca probati reteta mea de Ficatei cu cartofi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti catde mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

Rulada, unul dintre cele mai simple deserturi. Umplutura este la alegere: crema de cacao, de ciocolata sau vanilie. Se poate unge cu gem sau i se poate pune o umplutura de frisca, mascarpone si fructe.

Daca probati reteta mea de Rulada cu crema de cacao, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

2

21.03.2016

Sunt multe retete pentru coji de eclere: cu unt, cu ulei sau untura. Foarte important este cum le coacem. Cuptorul trebuie sa fie bine incins, le coacem in primele 15-20 de minute la foc mediu spre mare(200°C) , apoi le vom lasa la "uscat" inca vreo 15 minute la foc mediu(170-180 °C). In primele 20 de minute NU deschidem usa cuptorului. Umplutura este la alegere: crema de vanilie si frisca, crema de ness, etc.


Daca probati reteta mea de Eclere, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-au iesit si cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt bineveinte.

9

20.03.2016

Aveam niste albusuri stranse in congelator si nu stiam ce sa fac cu ele. Le-am folosit in aceasta prajitura.... a iesit delicioasa!😉




Daca probati reteta mea de Prajitura Tavalita din albusuri sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.

5

Chiar daca nu au "înflorit" aşa cu mi-am dorit eu, au fost fragede si delicioase. Trebuie sa le repet in curand...s-au terminat imediat😊

Daca probati reteta mea de Haios cu osanza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

18.03.2016

Din pacate vine o vreme cand trebuie sa invatam sa facem si coliva. Eu am inceput sa fac coliva de cand MAMA mea a plecat la Ceruri...stiu ca ma vegheaza de acolo de sus si este mandra de mine.... 
Coliva se pregateste si orneaza in functie de traditia fiecarei zone din tara noastra. Eu sunt din Buzau-comuna Florica si la noi se pregateste asa cum am descris mai jos.


Daca probati Reteta mea de coliva  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.  
16

O tacanita simplu de preparat si tare  gustoasa. Contine ingrediente(sunt bio, din gradina tatalui meu) ieftine si la indemana oricui.💜 

Daca probati reteta mea de Tocanita de vinete, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

15

Un desert bun, ieftin si usor de preparat. Pentru zilele de post...si nu numai. Recomand cu drag si aceasta reteta!💚

Daca probati reteta mea de Chec de post, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile-sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

16

17.03.2016

Sunt tare bune aceste sarmalute, aproape nici nu-ti dai seama ca nu au carne. Sunt aromate, gustoase si fragede/moi de se topesc in gura. Recomand sa le faceti si voi! ❤

Daca probati reteta mea de Sarmale cu ciuperci si orez  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

30

O tocanita simpla, hranitoare si foarte gustoasa. carnita frageda si sos delicios...tot ce e mai bun! 😋

Daca probati reteta mea de Tocanita cu carne de vitel si morcov, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

Se pot prepara si de post renuntand la ou si micsorand cantitatea de faina. Sunt fragede si absolut delicioase😋.

Daca probati reteta mea de Placinte(meltisori) cu mere, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

15.03.2016

Ne plac ciorbitele, iar de fiecare data cand le gatesc incerc sa le fac altfel. Toate imi ies bune, pe cuvant! 😊 

Daca probati reteta mea de Ciorba taraneasca de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de  mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.

0

Usor de preparat si de mancat💜. Aluatul se poate umple si cu branza, mere sau gem amestecat cu nuca. Deliciu😋!

Daca probati reteta mea de Pateuri cu ciuperci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

14

14.03.2016

Tocanita de ciuperci este un preparat care se face rapid si usor.  Este aromata, sanatoasa si delicioasa. Pe langa ciuperci mai contine doar cateva ingrediente simple pe care le avem mai tot timpul in bucatarie.  Daca aveti mai multe soiuri de ciuperci iese si mai buna😊. 

Daca probati reteta mea de Tocanita de ciuperci  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
14

Prajitura Boema, fara oua, lapte sau unt... buna pentru zilele de post si nu numai. Recomand reteta cu mult drag💙!

Daca probati reteta mea de Prajitura Boema(de post)  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
13

13.03.2016

Tocanita cu telina si pui este un preparat aromat si plin de savoare. Altadata, am adat si un borcan de ciupercute taiate in felii. Recomand cu drag sa o faceti si voi😊!


Daca probati reteta mea de Tocanita cu telina si pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

Prajitura Fanta este un desert fin, racoritor si de mare efect. Se prepara usor si reusita este garantata. Recomand cu drag s-o faceti si voi!💜
 
Daca probati reteta mea de Prajitura Fanta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

5

12.03.2016

Nu va este dor de un desert al copilariei? Mie mi-a fost dor si am facut...Piersicute. Sunt fragede delicioase si de mare efect. Se fac relativ usor si nu iti trebuie forme speciale...recomand cu drag reteta!❤


Daca probati reteta mea de Piersicute, va astep cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
8

11.03.2016

Scovergi (ca la Florica- Buzau) pufoase si gustoase....ca in copilarie.❤️  Scovergile sunt niste gogosi mai mari din aluat de paine care sunt prajite in ulei. Se pot servi cu gem, branza, smantana, mujdei de usturoi sau simple.
Daca probati reteta mea de Scovergi  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
      
35

Mancarea de praz cu masline si carne de porc este o mancare dulce-acrisoara, cu gust bogat si aromat....este un preparat de iarna. Se poate face si in varianta de post renuntand la carne. 


Daca probati reteta mea de Mancare de praz cu masline si carne de porc sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt bienevenite, omul cat traieste invata💛.
2

Daca aveti albusuri ramase si nu stiti ce sa faceti cu ele va recomand acest desert ....se prepara relativ usor si este un deliciu.😋😊 


Daca probati reteta mea de Mini Pavlova, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

10.03.2016

Este minunata! O fac ori de cate ori poftesc.... fie ca e vara, iarna sau orice anotimp. Se poate face doar cu carne de pui, vom folosi un pui intreg portionat si vom adauga 30 g de gelatina.

Daca probati reteta mea de Toba de pui si porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
20

Aceste delicioase cornulete sunt fragede de se topesc in gura si se pot pastra mai mult timp in cutii inchise cu capac.  Recomand cu drag sa le faceti si voi!💚

Daca probati reteta mea de Cornulete fragede cu rahat sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
38

09.03.2016

Una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste. Se prepara rapid, are gust excelent si este sanatoasa. Recomand cu drag reteta!💚


Daca probati reteta mea de Plachie de crap  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

23

Mucenicii moldovenesti sunt dulci, aromati si deliciosi. Eu fac aluatul asemanator cu cel de cozonac, va dati seama ce bunatate iese. Chiar daca in zona voastra nu se fac astfel de mucenici, recomand sa incercati reteta...faceti macar jumatate de portie, apoi o sa vedeti ca an de an o sa ii tot repetati💛 

Daca probati reteta mea de Mucenici moldovenesti sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
9

08.03.2016

Un desert fin, cremos si aspectuos. Poate inlocui cu succes orice tort aniversar. Recomand cu drag sa-l faceti si voi❤!





Daca probati reteta mea de Cheesecake cu capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
5

07.03.2016

Sunt de mare efect si au gust minunat.... dispar de pe platou cat ai clipi.😊 Recomand cu drag si aceasta reteta!


Daca probati reteta mea de Choux-uri cu crema de ness si ciocolata,  va astept cu drag sa reveniti aici si sa-mi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

05.03.2016

Pufosi, aromati si deliciosi. Va recomand cu mare drag sa-i incercati si voi.❤ Este o reteta simpla, contine ingrediente ieftine, iar rezultatul este unul mai mult decat delicios💜.

Daca probati reteta mea de Mucenici de post, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

03.03.2016

O reteta simpla, foarte usor de preparat, delicioasa si sanatoasa. Amesteci legumele cu bucatile de carne, le pui in punga si de restul se ocupa cuptorul.


Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu fasole verde la punga, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite💛.
0

Imi place sa fac cozonac...il prepar ori de cate ori poftesc, nu conteaza anotimpul... cand am pofta trec la treaba💜.  Recomand cu drag reteta!
Daca probati reteta mea de Cozonac pufos cu umplutura de nuca  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.  

24