29.02.2016

Chiar daca este de post, este un cozonac delicios, pufos si aromat. Va recomand cu drag sa incercati si voi reteta!

Daca probati reteta mea de Cozonac floare de post, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

O tarta frageda ce se poate prepara si cu alte tipuri de umpluturi. Are aspect placut si este delicioasa. Sper sa incercati si voi cat mai curand reteta si sa fie si pe gustul vostru😍.
Daca probati reteta mea de Tarta fragde cu doveac sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile mele de FacebookFacebook.
0

Daca tot s-a mai racorit afara am zis ca o ciorba consistenta si gustoasa este alegerea perfecta. Perisoare moi, pufoase si o zeama acrisoara si delicioasa...bunatate😋!

Daca probati reteta mea de Ciorba de perisoare  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

6

Siropul de menta se prepara usor, este aromat si tare bun. Se poate folosi la diferite deserturi sau se poate consuma diluat cu apa minerala sau plata. Va recomand sa faceti si voi macar o portie.💜






Daca probati reteta mea de Sirop de menta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite💜.
25

Natural si bun, aroma si gust deosebit. Este un tonic al sistemului nervos si revigoreaza organismul. Se consuma diluat cu apa minerala sau plata.😊





Daca probati reteta mea de Sirop din flori de salcam, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Topate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

4

Inghetata de pepene galben este un deliciu de care trebuie sa ne bucuram in zilele caniculare si nu numai. Se prepara rapid, contine doar cateva ingrediente, este  tare buna si nu avem nevoie de aparat special de facut inghetata.


Daca probati reteta mea de Inghetata de pepene galben, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

2

Sucul de rosii este esential pentru multe mancaruri, este bun si natural! L-am facut din rosii bio din gradina de la tara. ✌✌ Tine garantat 2-3 ani.


Daca probati reteta mea de Suc de rosii, va astept cu drag sa reveniti si sa  imi spuneti cat de bun a fost si cum s-a pastrat. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

16

Ardeii pusi in acest mod tin garantat si 2-3 ani, sunt crocanti si tare buni. Am vazut gospodine care  folosesc si hrean, boabe de mustar sau alte condimente pentru muraturi... eu nu am pus niciodata, dar nu cred ca este gresit. Recomand cu drag sa incercati reteta mea atat de simpla!✌❤ 


Daca probati reteta mea de Ardei iuti in otet, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

20

Mie tot zacusca facuta dupa reteta clasica imi place cel mai mult...exact cum o faceau mamele si bunicile noastre.❤❤❤


Daca probati reteta mea de Zacusca de vinete, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
14

Prajitura Lamaita este una dintre prajiturile copilariei. Contine foi coapte pe dosul tavii, iar crema este imbogatita cu unt. Lamaia din crema are rolul de a face prajitura racoroasa. Este o prajitura delicioasa si frageda de ti se topeste in gura💜.


Daca probati reteta mea de Prajitura Lamaita, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata💜.

7

28.02.2016

Cu gust dulce-acrisor-picant, excelenta in combinatie cu friptura si tare buna la condimentarea mancarii.💜  

Daca probati reteta mea de Dulceata de ardei iuti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

4

Am incercat mai multe retete de gogosari, insa acestia sunt pe gustul nostru. Gogosarii raman crocanti si aromati si au gust dulce - acrisor.❤ Merg perfect langa o friptura sau tocanita, dar ii folosesc cu succes si in diverse salate.



Daca probati reteta mea de Gogosari in otet, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
29

Dupa parerea mea, aceasta reteta de castraveti in otet este cea mai simpla si usoara, iar rezultatul este garantat. Castravetii ies crocanti cu gust dule-acrisor. In 2-3 zile sunt buni de consum.😉✌

Daca probati reteta mea de Castraveti in otet(bulgaresti), va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cum s-au pastrat si cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
47

Daca o incercati, sigur n-o sa regretati…este delicioasa!. Este o salata dulce-acrisoara care merge de minune langa o friptura sau o tocanita.💜   



Daca probati reteta mea de Salata de legume pentru iarna, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
18

Salata de gogonele este o salata care ne place tare mult. Este aromata si tare buna. Recomand cu drag sa faceti si voi cateva borcanele 😉




Daca probati reteta mea de Salata de gogonele, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
23

Conopida in otet este dulce-acrisoara si crocanta.... reteta perfecta! Merge de minune langa o friptura sau o tocanita😉.



Daca probati reteta mea de Conopida in otet, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

16

Gustosi si de mare efect. Daca nu aveti forma, puteti face bilute pe care le tavaliti prin cacao sau nuca de cocos, sau putem forma bradutii printr-un storcator de citrice pudrat cu cacao.




Daca probati reteta mea de Braduti dulci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

4

Gustul copilariei intr-o prajiturica frageda si delicioasa. Eu inca mai am forma aceea veche, este "mostenire"de la soacra mea💜.


Daca probati reteta mea de Nuci umplute cu crema de ciocolata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

10

Fragede, gustoase si simplu de preparat. Le servim alaturi de garnitura preferata. Vinul si condimentele din reteta sunt pentru 3 pulpe mari de pui.😉 

Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
8

O prajitura fina si racoritoare...nu te poti opri la o singura bucata.😊 Merita din plin sa incercati si voi reteta, este absolut minunata! ❤
     

Daca probati reteta mea de Prajitura After Eight, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

1

Prajitura cu crema de zahar ars este o prajitura simplu de facut, delicioasa, aromata si de mare efect. Recomand cu drag s-o faceti si voi!❤  


Daca probati reteta mea de Prajitura cu crema de zahar ars, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
2

27.02.2016

Pentru ca am "copt" mai multe chiftelute, m-am gandit ca jumatate din ele sa le fac marinate....si am avut o idee buna.😊 Au iesit o delicioase!

Daca probati reteta mea de Chiftelute marinate, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤

4

26.02.2016

Un desert usor si rafinat care se face in maxim o jumatate de ora...cu siguranta o sa va placa. Recomand cu drag sa incercati reteta!❤

Daca probati reteta mea de Tort Tiramisu, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
12

Va invit sa faceti o delicioasa tocanita cu ficatei de pui. Nimic complicat...o recomand cu mare drag!❤ Este super buna si rapida.

Daca probati reteta mea de Tocanita(sote) cu ficatei de pui  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

8

Checul este unul unul dintre cele mai populare deserturi. Se face usor, contine ingrediente simple si la indemana oricui. Merge de minune langa o cana cu lapte sau o ceasca cu ceai sau cafea. Sa probati si voi reteta mea! 💜
 

Daca probati reteta mea de Chec pufos, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

22

25.02.2016

Gatesc fasolea boabe in mai toate felurile. Am ales si aceasta varianta care ne place foarte mult. Sper sa va placa si voua.✌❤



Daca probati reteta mea de "Icre" de fasole  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
12

Un preparat delicios care merge de minune cu mamaliguta si muraturi. Te lingi pe degete si mai ceri o juma' de portie!😊😋  

Daca probati reteta mea de Mancarica de inimi si pipote, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
5

Cornurile pufoase cu umplutura de rahat se numara printre deserturile copilariei mele. Mama facea cate o tava maare si le cocea in cuptorul de pamant .... sunt moi, pufoase si delicioase! Umplutura poate fi la alegere.😍


 
Daca probati reteta mea de Cornuri pufoase cu rahat, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-au iesit si cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

16

24.02.2016

In fata acestei prajituri nu poti rezista prea mult...este super delicioasa si ciocolatoasa.😊. Merge de minune langa o cafea, un pahar cu lapte sau pur si simplu servita ca atare. Recomand cu drag si aceasta reteta! ❤

Daca probati reteta mea de Negresa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚.

21

Un mic dejun gustos si aspectuos care o sa va placa cu siguranta. Puteti prepara rulada cu diferite legume pe care le aveti sau care va plac....este un deliciu😋! 

Daca probati reteta mea de Rulada din omleta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat tarieste inavata😊.
5

23.02.2016

O supa delicioasa, sanatoasa si cu o aroma deosebita. Noua ne place tare mult, m-as bucura enorm sa o pregatiti si sa va placa la fel cum ne place noua.💜

Daca probati reteta mea de Supa de vitel cu taitei de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
1

Ne plac ciorbele de tot felul. Indiferent de anotimp, ciorba nu ne lipseste din frigider. Astazi, am ales sa gatesc una delicioasa, din oase de porc, dreasa cu ou si smantana. Recomand s-o faceti si voi!

Daca probati reteta mea de Ciorba din oase de porc dreasa cu ou si smantana, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

12

Dupa cum ati putut observa, pe blog, am o multime de retete cu ciuperci. De la tocanite cu ciuperci, ciuperci pane, pana la ciorbe. Imi plac tare mult. Reteta de ciuperci umplute este una simplu de facut care contine ingrediente la indemana oricui. Rezultatul este unul delicios. 😋

Daca probati reteta mea de Ciuperci umplute, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

7

Aceasta invartita se poate umple si cu mere. Este o placinta gustoasa si aspectoasa...recomand cu drag sa o faceti si voi!💛
Daca probati reteta mea de Invartita cu dovleac, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
1

Nicio pasta din comert nu se compara la gust cu taiteii proaspeti, preparati in casa...adevarat, nu-i asa? 😉 Taiteii facuti in casa au gustul lor, mie imi aduc aminte de copilarie. Haideti sa cititi mai jos reteta si sa vedeti cat de simplu se fac😊. 

Daca probati reteta mea de Taitei de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi suneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt bineveneite....omul cat traieste inavata.
43

Amandine de casa, mult mai bune ca cele de la cofetarie. Blat de cacao, crema de unt si glazura de ciocolata....un deliciu💛.

Daca probati reteta mea de Amandine sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
5

Sunt simplu de facut si sunt mult mai ieftine si bune ca cele din patiserie. Se pot umple si cu mere sau gem amestecat cu nuca.😉  

Daca probati reteta mea de Trigoane cu telemea, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

4

22.02.2016

Nu as refuza niciodata o portie de tochitura...este atat de buna si rapida....recomand cu drag s-o faceti si voi!💜


Daca probati reteta mea de Tochitura, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

7

Ciorba de pui a la grec este o ciorba delicioasa cu zeama fina si acrisoara. Recomand cu drag sa incercati si voi reteta.💜



Daca probati reteta mea de Ciorba de pui a la grec, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

14

Un tort delicios, prezentabil si usor de preparat. Bun pentru orice ocazie! Voi alegeti daca il imbracati sau nu in fisca.❤

   
Daca probati reteta mea de Tort de mere intregi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

20.02.2016

Clatitele cu ficatei si piept de pui sunt un preparat delicios si simplu de facut. Se pot servi ca si gustare, la micul dejun, dar la fel de bine merg luate la pachet. Sper sa incercati reteta si sa va placa la fel ca noua ❤



Daca probati reteta mea de Clatite cu ficatei de pui, va astept sa reveniti si sa-mi spuneti cum v-au reusit. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. Daca va plac retetele mele, ma puteti urmari pe pagina mea de facebook... aici va astept in fiecare zi cu retete minunate ca sa aveti de unde va inspira.
2

De ce sa-l cumparam cand putem sa-l preparam acasa. Se poate folosi macrou, stavrid congelat/proaspat sau orice fel de peste va place. Reteta este super usoara, nu are cum sa nu iasa. 💜


Daca probati reteta mea de Peste marinat la rece sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
39

Imi place aceasta prajitura din mai multe motive: are gust bun, este fara coacere, se face rapid si nu este costisitoare. Sper sa va placa si voua.💛 

 
Daca probati reteta mea de Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
11

19.02.2016

Ce poate fi mai bun decat o placinta cu mere ca la mama acasa?… o placinta rumenita si frumos impletita. Cititi reteta mai jos.👇

Daca probati reteta mea de Placinta impletita cu mere, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

Aluat fraged de ti se topeste in gura si umplutura generoasa de mere cu aroma de vanilie si scortisoara. Eu o fac adesea si cu umplutura de dovleac sau branza. Este buna buna! 😋

Daca probati reteta mea de Prajitura frageda cu umplutura de  mere, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

Mult mai bune ca cele de cofetarie...de acord? 😊 Se prepara rapid, este un desert aromat, insiropat si are gust adevarat de savarina. 😉
Daca probati reteta mea de Savarine  sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-auu placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe Facebook😉.
6