26.11.2016

Tocanita de ceapa si pui

O tocanita dulce, aromata si usor de facut...o tocanita ca la mama acasa
loading...

        Ingrediente:

  • 6 pulpe superioare de pui
  • 1 ½ kg ceapa
  • un ardei capia
  • 2 linguri pasta de tomate

  • 4 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel 


Mod de preparare:
Incingem uleiul intr-o cratita (eu m-am grabit si nu l-am incins bine ,iar carnea de pui s-a cam lipit )si adaugam pulpele spalate .
Le rumenim usor apoi le scoatem si in aceiasi cratita cu ulei adaugam ceapa curatata,spalata si taiata solzisori mai mari.
Daca este nevoie mai adaugam putin ulei.
O lasam la calit pana se inmoaie putin apoi adaugam ardeiul taiat fasiute.
Dupa un 1-2 minute adaugam pulpele si punem cam o cana si jumatate de apa.




Lasam sa fiarba la foc mic pana carnea si ceapa sunt bine patrunse.
Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimentam cu boia,sare si piper.
Cand tocanita este gata presaram patrunjel tocat.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente