26.11.2016

Tocanita de ceapa si pui

O tocanita dulce, aromata si usor de facut...o tocanita ca la mama acasa


loading...



       Ingrediente:
  • 6 pulpe superioare de pui
  • 1 ½ kg ceapa
  • un ardei capia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel

Aici gasiti reteta de PUI CU CARTOFI SI ROSII LA CUPTOR



Mod de preparare:
Incingem uleiul intr-o cratita (eu m-am grabit si nu l-am incins bine, iar bucatile de pui s-a cam lipit )si adaugam pulpele spalate .
Le rumenim usor pe ambele parti, apoi le scoatem si in aceiasi cratita cu ulei adaugam ceapa curatata, spalata si taiata solzisori mai mari. Daca este nevoie mai adaugam putin ulei.
O lasam la calit pana se inmoaie putin, apoi adaugam ardeiul taiat fasiute.
Dupa un 1-2 minute adaugam pulpele si punem cam o cana si jumatate cu apa.









Lasam sa fiarba la foc mic pana carnea si ceapa sunt bine patrunse.
Spre sfarsit adaugam pasta de tomate si condimentam cu boia, sare si piper.
Cand tocanita este gata presaram patrunjel tocat.Cam asta-i tot...simplu si tare bun!Servim tocanita cu mamaliguta si muraturi .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.



loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente