03.11.2016

Pui cu cartofi si rosii la cuptor

      Perfect pentru masa de pranz.


loading...

      Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 5 cartofi (600-700g)
  • 2 cepe
  • un ardei gras rosu

  • 4 rosii decojite (se pot folosi si din conserva)
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel




Mod de preparare:
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam pulpele spalate,portionate si zvantate.Le vom rumeni putin pe ambele parti.
Curatam si spalam legumele.
Cand pulpele sunt rumenite, le scoatem pe o farfurie si in acelasi ulei adaugam ceapa tocata marunt.
Dupa 1-2 minute adaugam ardeiul taiat fasii apoi cartofii taiati cubulete.
Asezam pulpele deasupra cartofilor,turnam o cana cu apa ( doar cat sa acopere cartofii) si dam cratita la cuptor, la foc potivit.





Cand legumele si carnea sunt gatite pe jumatate adaugam rosiile date pe razatoare (le putei taia cubulete)si asezonam cu sare si piper.
Lasam sa se patrunda bine si la sfarsit presaram patrunjel tocat.
Sa va fie de folos!

Aici gasiti mai multe retete cu bunatati din bucataria mea. 







 
loading...
loading...

Un comentariu:

  1. I-am trimis aceasta reteta fiicei mele. LONDRA. Acum este in lucru. Multumesc, pupici.

    RăspundețiȘtergere

..

Articole recente