04.10.2016

Tocanita de inimi si pipote



O tocanita simpla cu un gust deosebit .Daca nu va plac inimile si pipotele ,le puteti inlocui cu carne de pui sau porc.


loading...
  

       Ingrediente:
  • 1 kg inimi si pipote
  • 5 cepe
  • ½ kg ardei capia copt(puteti folosi congelat)
  • o cescuta suc de rosii


  • 4 linguri ulei
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • cateva fire de patrunjel



    Mod de preparare:
    Curatam si spalam bine inimile si pipotele apoi le punem la fiert cu o ceapa, o frunza de dafin si un praf de sare.
    Indepartam spuma care se formeaza.
    Cand s-au fiert pe jumatate inlaturam ceapa iar inimile si pipotele le scoatem cu o spumiera si le lasam la scurs in strecuratoare.
    Incingem uleiul intr-o cratita si calim 2-3 minute inimile si pipotele scurse, apoi adugam restul de ceapa taiata solzisori.






    Cand ceapa devine sticloasa adaugam ardeiul taiat fasii.
    Amestecam si le calim putin impreuna, apoi turnam aproximativ o cana si jumatate din supa in care au fiert pipotele.
    Lasam sa fiarba sub capac cateva minute si adaugam sucul de rosii.
    Cand inimile si pipotele sunt fierte si lichidul a scazut, condimentam cu sare, piper si boia.
    La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt.
    Sa va fie de folos!
    loading...
    loading...

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    ..

    Articole recente