02.10.2016

Budinca de paste cu branza de vaci

Un preparat bun, aromat, satios si usor de pregatit.


loading...
      Ingrediente:

  • 500 g paste
  • 800 g branza de vaci (am folosit branza de parjituri Pilos)
  • 6 oua
  • 250 ml lapte
  • 8 linguri zahar(sau dupa gust)
  • coaja de lamaie
  • 50 g unt
  • o fiola esenta de vanilie
  • un praf de sare


Aici gasiti reteta PLACINTEI CU IAURT

Mod de preparare:
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj, apoi le strecuram si le clatim cu apa rece. Le lasam la scurs in strecuratoare.
Batem ouale cu zaharul si praful de sare, adaugam branza de vaci, laptele, coaja de lamaie si esenta.
Amestecam pastele cu compozitia de branza, ,omogenizam si le asezam intr-o tava(24x24cm) tapetata cu hartie de copt.




Deasupra punem untul taiat cubulete si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 35-40 de minute. Este buna si calda si rece.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti mai multe retete de DULCIURI









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente