02.10.2016

Budinca de paste cu branza de vaci


   Un preparat bun, aromat, satios si usor de pregatit.
loading...



      Ingrediente:
  • 500 g paste
  • 600 g branza de vaci (am folosit branza de parjituri Pilos)
  • 6 oua
  • 250 ml lapte
  • 8 linguri zahar(sau dupa gust)
  • coaja de lamaie
  • 50 g ut
  • o fiola esenta de vanilie
  • un praf de sare







Mod de preparare:
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj apoi le strecuram si le clatim cu apa rece.
Le lasam la scurs in strecuratoare.
Batem ouale cu zaharul si praful de sare, adaugam branza de vaci, laptele, coaja de lamaie si esenta.
Amestecam pastele cu compozitia de branza ,omogenizam si le asezam intr-o tava (24x24cm) tapetata cu hartie de copt. 
Punem din loc in loc untul taiat cubulete si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 35-40 de minute, la foc potrivit.
Este buna si calda si rece . 
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente