02.10.2016

Budinca de paste cu branza de vaci

Un preparat bun, aromat, satios si usor de pregatit.


loading...
      Ingrediente:

  • 500 g paste
  • 600 g branza de vaci (am folosit branza de parjituri Pilos)
  • 6 oua
  • 250 ml lapte

  • 8 linguri zahar(sau dupa gust)
  • coaja de lamaie
  • 50 g unt
  • o fiola esenta de vanilie
  • un praf de sare


Aici gasiti reteta PLACINTEI CU IAURT
Aici gasiti reteta PRAJITURII CU BRANZA DE VACI, FARA ALUAT

Mod de preparare:
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj ,apoi le strecuram si le clatim cu apa rece. Le lasam la scurs in strecuratoare.
Batem ouale cu zaharul si praful de sare, adaugam branza de vaci, laptele, coaja de lamaie si esenta.
Amestecam pastele cu compozitia de branza ,omogenizam si le asezam intr-o tava(24x24cm) tapetata cu hartie de copt.




Presaram untul taiat cubulete si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 35-40 de minute.Este buna si calda si rece.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti mai multe retete de DULCIURI









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente