26.06.2016

Tocanita cu ardei copt,ceapa si carne de porc


O tocanita delicioasa si pe gustul meu.🌝


loading...



     Ingrediente:

  • 700 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti(am folosit congelat)
  • o lingura pasta de tomate
  • 400 ml supa (apa)
  • 50 ml ulei
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cateva fire de marar



Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o cratita si prajim carnea cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.
Turnam supa si fierbem sub capac pana cand lichidul scade la jumatate.





Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, bulionul,frunza de dafin ,condimentam cu boia, sare si piper, apoi lasam sa scada tocanita.
La sfarsit presaram verdeata tocata marunt.
Sa va fie de folos!😘
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente