09.06.2016

Pui pe sticla


Gustos si fraged , ca la rotisor 🌝



loading...


     Ingrediente:
  • 1 pui
  • condimente pui (dupa preferinta)
  • 5 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • o foaie de dafin
  • o sticla goala de 0,5 l




Mod de preparare:
Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs.
Il condimentam bine in interior si exterior si il lasam la frigider intr-un vas acoperit ,3-4 ore.
Umplem o sticla cu apa si o introducem in puiul condimentat. 
Asezam puiul intr-o tava in care am pus vinul, usturoiul zdrobit si foaia de dafin. 
Dam tava la cuptorul incalzit la foc mediu ,pentru cca 2 ore. 




Mai adugam vin(apa) in tava cand scade.
Din cand in cand scoatem tava cu puiul din cuptor si il stropim cu zeama din tava. 
Cand este gata lasam puiul sa se racoreasca putin , apoi il scoatem de pe sticla. 
Il servim cu garnitura preferata.
Sa va fie de folos!😘




loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente