09.06.2016

Pui pe sticla


Gustos si fraged , ca la rotisor .



loading...


     Ingrediente:
  • 1 pui
  • condimente pui (dupa preferinta)
  • 5 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • o foaie de dafin
  • o sticla goala de 0,5 l




Mod de preparare:
Mai intai curatam si spalam puiul, apoiil lasam la scurs.
Il condimentam bine in interior si exterior si il lasam la frigider intr-un vas acoperit ,3-4 ore.
Umplem o sticla cu apa si o introducem in puiul condimentat. 
Asezam puiul intr-o tava in care am pus vinul, usturoiul zdrobit si foaia de dafin. 
Dam tava la cuptorul incalzit la foc mediu, pentru aproximativ 2 ore. 








Daca este nevoie, mai  adugam vin(apa) in tava cand  scade.
Din cand in cand scoatem tava cu puiul din cuptor si il stropim cu zeama din tava.
Cand este gata, lasam puiul sa se racoreasca putin, apoi il scoatem de pe sticla.
Il servim alaturi de garnitura preferata.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi ma gasiti pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.




loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente