01.06.2016

Pastrav la cuptor


O reteta delicioasa ,sanatoasa si usor de pregatit.

loading...
      Ingrediente:
  • 4 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 200 ml supa de peste(apa sau vin)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura mustar

  • ½ capatana usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • un cubulet de unt pt.uns tava


Aici gasiti reteta de PLACHIE DE CRAP
Aici gasiti reteta de CRAP CU LEGUME LA CUPTOR
Aici gasiti reteta de MACROU CU SOS DE ROSII LA CUPTOR



Mod de preparare:
Curatam si spalam pestele, apoi il lasam la scurs.
Il crestam usor cu cutitul si il presaram cu putina sare.
In vasul blenderului punem patrunjelul tocat, usturoiul curatat,sare ,mustarul ,uleiul ,sucul de lamaie si mixam totul pana devine o pasta.





Cu pasta obtinuta pensulam pestii in interior si introducem felii de lamaie.
Ii asezam intr-o tava unsa cu unt si continuam pensularea si pe exterior.
Turnam supa in tava si o dam la cuptor (foc mediu)pentru aproximativ 35-40 de minute, pana pastravul se rumeneste frumos.
In functie de marimea pestilor timpul de preparare se poate micsora sau mari.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasesti si alte retete cu PESTE
















loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente