02.06.2016

Ostropel de pui


Ca la mama acasa...


loading...

        Ingrediente:
  • 4 pulpe si un piept de pui (am avut pui de curte)
  • 2 cepe
  • o capatana de usturoi
  • o cutie rosii cubulete sau 3-4 rosii de gradina
  • 350 ml supa ( apa)
  • 100 ml ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel





Aici gasiti reteta de TOCANITA CU LEGUME SI PUI

Mod de preparare:
Am spalat carnea de pui , am scurs-o bine de apa si i-am dat cu putina sare.
Am incins uleiul intr-o cratita si am pus canea la rumenit.
Am rumenit bucatile de carne pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie.
Am tocat marunt ceapa si usturoiul si le-am pus la calit in cratita cu acelasi ulei.
Cand s-au calit am adaugat rosiile(cubulete) , supa si carnea rumenita.







Am dat cratita la cuptor la foc mic pentru aproximativ 30-35 de minute pana carnita a fost bine patrunsa si s-a format un sos.
Spre sfarsit am condimentat cu boia, sare si piper.
Cand ostropelul a fost gata am presarat patrunjel tocat.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.  
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE









    loading...
    loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente