05.06.2016

Ciuperci cu cascaval la cuptor

Mancarurile cele mai simple sunt si cele mai bune, nu-i asa? 😊  Gustos, satios si simplu de preparat. Aceste ciupercute cu cascaval se pot face si pe gratar.

Daca probati reteta mea de Ciuperci cu cascaval la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.



       Ingrediente:
  • 600 g ciuperci
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire de patrunjel
  • unt pentru uns tava



Aici gasiti reteta CIUPERCILOR UMPLUTE.
Aici gasiti reteta TOCANITEI DE CIUPERCI.



Mod de preparare:
Curatam si spalam ciupercile dupa ce le scoatem piciorusele. Piciorusele le vom folosi la diverse tocanite...se pot pastra in congelator pana la folosire.
Le punem intr-o strecuratoare cu palarioara in jos ca sa se scurga bine.
Ungem o tava cu unt, asezam ciupercile si le asezonam cu sare si piper proaspat macinat.
Umplem ciupercile cu cascaval ras si presaram putin patrunjel tocat.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute. Cand sunt gata, scoatem ciupercile din tava, le lasam putin sa se racoreasca, apoi le putem servi.Cam asta-i tot....simplu de facut si absolut delicios!😋
Sunt delicioase! Noua ne plac aceste Ciuperci cu cascaval la cuptor si calde si reci .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI.







8 comentarii:

  1. Anonim4/10/16

    Gicuta , si piciorusele le-ai aruncat sau le-ai pus la ceva pui? Diana B .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana! Piciorusele le-am pus in congelator si le-am folosit la alta tocanita.Te pup, o zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru reteta, e prima data cand o fac si imi place foarte mult! Va urmaresc si pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  3. Magda5/8/23

    Va multumesc pentru retetele minunate si usor de pregatit! Ciupercile sunt delicioase si se pregatesc repede. Cum dusmanul nostru este ...timpul sunt binevenite oricand, aceste retete! Continuati sa ne bucurati ,,gustativ, si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Magda, iti multumesc si eu pentru aprecieri. Te imbratisez cu drag, o zi frumoasa!

      Ștergere

Despre mine

Fotografia mea
Buna ziua si bine ati venit in mica mea bucatarie virtuala. Sunt o persoana simpla, care a crescut la tara, iar pentru mine bucataria este una dintre pasiunile mele. Imi place sa gatesc retete simple si gustoase care contin ingrediente la indemana oricui si incerc sa le detaliez pe intelesul tuturor. Iubesc florile, natura si oamenii. Nu am cursuri de bucatar, patiser sau cofetar, iar ceea ce gatesc sunt mancaruri/retete pe care le prepar pentru familia mea si pentru cei dragi. Va pup si va multumesc pentru vizita!