05.06.2016

Ciuperci cu cascaval la cuptor

Gustos, satios si simplu de preparat.



loading...




       Ingrediente:
  • 600 g ciuperci
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire de patrunjel
  • unt pentru uns tava






Mod de preparare:

Curatam si spalam ciupercile dupa ce le-am scos piciorusele.
Le punem intr-o strecuratoare cu palarioara in jos,ca sa se scurga bine.
Ungem o tava cu unt, asezam ciupercile si le asezonam cu sare si piper.




Umplem ciupercile cu cascaval ras si presaram  putin patrunjel tocat.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute.
Sunt delicioase! Noua ne plac si calde si reci .
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.







loading...
loading...

2 comentarii:

  1. Anonim4/10/16

    Gicuta , si piciorusele le-ai aruncat sau le-ai pus la ceva pui? Diana B .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana! Piciorusele le-am pus in congelator si le-am folosit la alta tocanita.Te pup, o zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere

});

Articole recente