05.06.2016

Ciuperci cu cascaval la cuptor

Gustos, satios si simplu de preparat.


loading...

       Ingrediente:
  • 600 g ciuperci
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire de patrunjel
  • unt pentru uns tava





Aici gasiti reteta de CIUPERCI UMPLUTE.

Mod de preparare:

Curatam si spalam ciupercile dupa ce le-am scos piciorusele.
Le punem intr-o strecuratoare cu palarioara in jos,ca sa se scurga bine.
Ungem o tava cu unt, asezam ciupercile si le asezonam cu sare si piper.




Umplem ciupercile cu cascaval ras si presaram  putin patrunjel tocat.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute.
Sunt delicioase! Noua ne plac aceste Ciuperci cu cascaval la cuptor si calde si reci .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI




  

loading...
loading...

2 comentarii:

  1. Anonim4/10/16

    Gicuta , si piciorusele le-ai aruncat sau le-ai pus la ceva pui? Diana B .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana! Piciorusele le-am pus in congelator si le-am folosit la alta tocanita.Te pup, o zi frumoasa iti doresc!

      Ștergere

.

About Us

Recent

Postări populare

Postări populare

Articole recente