07.06.2016

Budinca cu dovlecei si telemea



Imi place si calda si rece….o bunatate!



loading...
       Ingrediente:
  • 600 g dovlecei decojiti si fara seminte
  • 250 g telemea
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 180 g faina(7 linguri)
  • 5 oua
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 legatura de marar



Aici gasiti reteta RULADEI DIN CARTOFI CU SUNCA SI CASCAVAL.

Mod de preparare:
Dovleceii, morcovul si branza le dam pe razatoarea cu orificii mari.
Dovlecelul il vom pune la scurs intr-o stercuratoare sau il presam in palme.
Ceapa o tocam cubulete.
Batem ouale cu telul intr-un castron si adaugam pe rand legumele ,branza si mararul.
Amestecam usor cu o spatula, dupa fiecare.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt.
La sfarsit adaugam uleiul in fir subtire si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o tava (27x22 cm) tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 35-40 minute, pana budinca se rumeneste frumos. este absolut delicioasa! O servim calda sau rece.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
loading...
loading...

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cred ca va fi bine daca inlocuiesc telemeaua cu cas

      Ștergere
    2. Margareta,cred ca va iesi la fel de gustoasa si cu cas. Te pup si sa ai o duminica frumoasa!Astept poze cu budinca :)

      Ștergere

Postări populare

Pub.

loading...
loading...
loading...

Articole recente