07.06.2016

Budinca cu dovlecei si telemea



Imi place si calda si rece….o bunatate!

loading...

       Ingrediente:
  • 600 g dovlecei decojiti si fara seminte
  • 250 g telemea
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 180 g faina
  • 5 oua
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 legatura de marar




Mod de preparare:
Dovleceii, morcovul si branza le dam pe razatoarea cu orificii mari.
Dovlecelul il vom pune la scurs intr-o stercuratoare sau il presam in palme.
Ceapa o tocam cubulete.
Batem ouale cu telul intr-un castron si adaugam pe rand legumele,branza si mararul.
Amestecam usor cu o spatula, dupa fiecare.




Incorporam faina amestecata cu praful de copt.
La sfarsit adaugam uleiul in fir subtire.
Turnam compozitia intr-o tava (27x22 cm) tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 35-40 minute, pana budinca se rumeneste frumos. 
Sa va fie de folos!
loading...
loading...

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cred ca va fi bine daca inlocuiesc telemeaua cu cas

      Ștergere
    2. Margareta,cred ca va iesi la fel de gustoasa si cu cas. Te pup si sa ai o duminica frumoasa!Astept poze cu budinca :)

      Ștergere

});

Articole recente