Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 800 g carnati si carne afumata(am avut de casa)
- 2-3 linguri ulei
- cimbru
- piper macinat
- un praf de sare
Aici gasiti reteta CARNATILOR DE CASA.
Aici puteti vedea cum a facut sotul meu AFUMATOAREA.
Mod de preparare:
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucati potrivite ca marime.
Ii punem intr-o tava, intr-un singur strat si ii condimentam cu cimbru, sare si piper macinat.
Portionam carnatii si carnea si ii asezam peste cartofi.
Turnam apa pana la nivelul cartofilor si punem uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit(foc mediu) pentru cca 45 de minute sau pana cartofii, carnita si carnatii sunt bine patrunsi. Ii servim alaturi de salata preferata sau muraturi. Simplu de facut si tare buni, nu-i asa? 😋
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.
Reteta incercata, super buni!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca v-a placut. O zi frumoasa!
Ștergere....cuptorul preincalzit la foc mediu , dar la cel electric cate grade ????
RăspundețiȘtergereBuna. La 180 grade.
Ștergere