15.04.2016

Snitele din soia(de post)

Un preparat gustos si hranitor. Le fac mai ales in perioada posturilor de peste an si le servim ca atare sau cu diferite garnituri.

Daca probati reteta mea de Snitele  din soia, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

     Ingrediente:
  • 2 pungi soia felii 
  • 4-5 linguri faina 
  • sare
  • vegeta(optional) 
  • piper 
  • ulei pentru prajit




Mod de preparare: 
Punem aproximativ 2,5 litri de apa intr-o ola incapatoare. Punem oala pe foc si adaugam 1/2 lingurita vegeta sau sare. Cand apa clocoteste adaugam feliile de soia si le fierbem la foc mic timp de 15-20 de minute sau pana acestea se inmoaie. 
Cand sunt fierte, le scoatem cu o spumiera si le punem la scurs si racit intr-o strecuratoare.
Cand se racesc le presam in palme sa eliminam surplusul de apa si le condimentam cu sare/vegeta si piper. Le trecem prin faina si le prajim in uleiul incins pe ambele parti pana se rumensesc frumos.
Cand sunt gata,  scoatem snitelele pe prosoape de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei. Le servim ca atare sau alaturi de garnitura preferata. Sunt bune si calde si reci.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca💚. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu