08.04.2016

Cornuri din foietaj cu umplutura de gem si nuca


Rapid ieftin si bun.


loading...

       Ingrediente:
  • un aluat de foietaj(450g)
  • un borcan gem de prune(400 g)
  • 4 linguri nuca tocata


Mod de preparare:
Lasam aluatul la dezghetat la temperatura camerei.
Il intindem putin cu sucitorul si il taiem in 12  triunghiuri. 




Amestecam gemul de prune cu nuca.
Luam cate o lingura din compozitia de nuca si ungem fiecare triunghi de aluat.
Rulam triunghiurile si formam cornuri pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru aproximativ 30-35 de minute, pana cornurile se rumenesc usor.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti reteta de SCOVERGI













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente