24.04.2016

Chiftelute la cuptor



Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase.



loading...

      Ingrediente:
  • 600 g carne tocata de porc
  • o ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • un ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina pt.tavalit chiftelele




Mod de preparare:
Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, usturoiul zdrobit, pesmetul, oul, mararul,
Condimentam cu sare si piper si omogenizam.
Formam bile potrivite ca marime, le tavalim prin faina ,le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.




Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare.
Dupa aproximativ 30 minute intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte.
Le servim ca atare sau cu diferite garnituri.
Sunt bune si calde si reci.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente