24.04.2016

Chiftelute la cuptor

Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase.

Daca probati reteta mea de Chiftelute la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.

loading...
      Ingrediente:
  • 700 g carne tocata de porc sau amestec vita si porc
  • o ceapa mai mare
  • 5-6 catei de usturoi sau dupa gust
  • un ou
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar verde
  • faina pt.tavalit chiftelele


Aici gasiti reteta CHIFTELELOR CU CARTOFI LA CUPTOR.


Aici gasiti reteta CHIFTELELOR MARINATE.


Mod de preparare:
Punem carnea tocata intr-un bol. Dam ceapa pe razatoarea cu orificii mici direct in bolul cu carne. Ceapa si sucul lasat de aceasta va creste suculenta chiftelelor. Adaugam usturoiul bine zdrobit, pesmetul, oul si mararul tocat. Condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi omogenizam. Lasam carnea deoparte macra 10 minute.
Dupa acest timp, formam bile potrivite ca marime, le tavalim prin faina(optional), le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare.
Dupa aproximativ 25-30 minute intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte. Le servim ca atare sau cu diferite garnituri.
Sunt bune si calde si reci.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati,  in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI.




Daca va plac retetele mele si vreti sa primiti notificari de la Facebook atunci cand postez si altele, intrati AICI pe pagina mea si dati like (asta in caz ca nu ati facut-o ), apoi dati click pe “Urmareste” si selectati optiunea '’Vezi mai intai’'. Am atasat o poza mai jos ca sa vedeti exact pasii pe care trebuie sa-i urmati.
loading...

2 comentarii:

  1. Foarte bune piftelutele le.am facut ieri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Ma bucur mult ca au fost si pe gustul vostru! O seara frumoasa!

      Ștergere

Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!

Postări populare

COPYRIGHT © Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).

Postare prezentată

Prajitura Rumba

Prajitura Rumba este un desert spornic, aspectuos si delicios, care contine foi de napolitana, un blat din albusuri imbogatit cu nuca si rah...