18.03.2016

Tocanita de vinete



O tacanita simplu de preparat si gustoasa.
     
loading...


       Ingrediente:
  • 2 vinete
  • 2 ardei capia
  • 5 rosii
  • 5 cepe potrivite
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • o frunza de dafin
  • patrunjel verde




Mod de preparare:
Curatam vinetele  de coaja ,apoi le taiem cubulete mai mari. 
Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute dupa care le punem intr-o strecuratoare si le trecem sub jet de apa rece.
Incingem uleiul intr-o cratita si punem ceapa curatata si taiata marunt . 
Cand aceasta se inmoaie adaugam ardeiul taiat cubulete si le calim impreuna 4-5 minute. 




Adaugam rosiile decojite si taiate, apoi vinetele scurse bine de apa. 
Punem frunza de dafin si un pahar cu apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac 20-25 minute, la foc mic. 
Condimentam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam patrunjelul tocat. 
Servim tocanita alaturi de o salata sau muraturi. 
loading...
loading...

2 comentarii:

});

Articole recente