01.03.2016

Chiftelute


Imi plac si calde si reci😘


loading...
       Ingrediente
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi

  • 1 ou
  • marar si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele
  • ulei pentru prajit


Mod de preparare:
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. 
Punem verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam pana la omogenizare.
Formam bile din carne pe care le aplatizam putin apoi le trecem prin faina. 




Punem ulei la incins intr-o cartita si prajim chiftelele pe ambele parti ,pana se rumenesc frumos. 
Le scoatem pe prosoape de hartie 
Le putem servi si calde si reci. 
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente