01.03.2016

Chiftelute


Imi plac si calde si reci😘


loading...
       Ingrediente
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi

  • 1 ou
  • marar si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele
  • ulei pentru prajit

Aici  gasiti reteta de CHIFTELUTE MARINATE
Aici gasiti reteta de CHITELE LA CUPTOR

Mod de preparare:
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. 
Punem verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam pana la omogenizare.
Formam bile din carne pe care le aplatizam putin apoi le trecem prin faina. 




Punem ulei la incins intr-o cartita si prajim chiftelele pe ambele parti ,pana se rumenesc frumos. 
Le scoatem pe prosoape de hartie 
Le putem servi si calde si reci. 
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

.

About Us

Recent

Postări populare

Postări populare

Articole recente