26.02.2016

Tocanita(sote) cu ficatei de pui

Va invit la o delicioasa tocanita cu ficatei de pui. Nimic complicat...o recomand cu mare drag!






loading...
       Ingrediente:
  • 800 g ficatei de pui
  • 2 cepe mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • o mana de ardei gras (am folosit congelat)
  • 300 ml suc de rosii

  • 200 ml vin (am folosit roze)
  • 5-6 linguri ulei
  • 100 ml apa
  • boia 
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel verde


Aici gasiti reteta de PATE DE FICAT.
Aici gasiti reteta de FICATEI INABUSITI CU VIN SI USTUROI.

Mod de preparare:
Curatam si spalam ficateii si ii lasam la scurs in strecuratoare.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa si usturoiul ,curatate si tocate marunt.
Le calim pana devin sticloase apoi adaugam ardeiul cubulete.
Punem si ficateii,ii inabusim cateva minute apoi turnam vinul si apa.




Acoperim cratita cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic in jur de 15-20 de minute .
Cand tocanita a scazut, adaugam sucul de rosii si condimentam cu boia,sare si piper.
Dupa aproximativ cinci minute luam cratita de pe foc si adaugam patrunjelul tocat.
Servim tocanita cu mamaliguta si muraturi.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu .
Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente