23.02.2016

Ciorba din oase de porc si smantana


 
 O ciorbica de sezon care ne place tare mult.



loading...


       Ingrediente:
  • 1 kg oase de porc (cu carnita) 
  • o ceapa 
  • ardei gras rosu si verde(cate 1/2 bucata) 
  • un morcov 
  • un cartof
  • 3 linguri de smantana grasa

  • 2 oua 
  • zeama de lamaie 
  • sare 
  • piper 
  • cateva fire de patrunjel 

Aici gasiti reteta delicioasei CIORBE DE CIOCANELE (PICIOARE DE PORC)
Aici gasiti reteta CIORBEI DE CIUPERCI


Mod de preparare:
Spalam bine oasele de porc si le punem la fiert in 4 litri de apa cu un praf de sare.
Inlaturam spuma care se formeaza.
Legumele le curatam , le spalam si le taiem cubulete .Cartoful il taiem in cuburi mai mari.
Cand este fiarta pe jumatate carnita de pe oase,adaugam legumele in oala .
Lasam sa fiarba la foc potrivit pana carnea si legumele sunt bine patrunse.






Scoatem oasele cu o spumiera si cand se racoresc alegem carnea de pe ele si o punem din nou in oala.
Batem smantana cu ouale, diluam amestecul cu un polonic din supa racorita si -l turnam usor in oala amestecand continuu cu un tel.
Lasam sa dea cateva clocote, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat.

Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu SUPE/CIORBE









loading...
loading...

2 comentarii:

...

Articole recente